Elimi Bırakma 48.bölüm fragmanı geldi: Duygularını harekete geçiriyor!

Elimi Bırakma 47.son bölümde; Cenk, Azra'nın ördüğü kalın duvarları aşamadığından ötürü içten içe kendini yiyip bitirmektedir. Elimi Bırakma son bölümde; Azra'nın attığı adımlar Barış ile arasında soğuk rüzgarlar esmesine sebebiyet verdi. Elimi Bırakma 48.bölüm fragmanı geldi.

Elimi Bırakma 48.bölüm fragmanı geldi: Duygularını harekete geçiriyor!
Elimi Bırakma 48.bölüm fragmanı geldi: Duygularını harekete geçiriyor!
GİRİŞ 05.10.2019 11:09 GÜNCELLEME 05.10.2019 11:09

TRT1 ekranlarının büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizi projesi Elimi Bırakma 47.son bölümde; Cenk, sevdiği kadının mutluluğunu her şeyden üstün tuttuğu için büyük bir yükü tek başına göğüslemeye hazırdır. 

Elimi Bırakma son bölümde; Cenk, Azra'nın aralarına aşılması bir hayli güç mesafe koyması nedeniyle acı ateşiyle yanıp kavrulurken işleri yoluna koymak adına yaptığı atılımlar ise yaşanacak tatsız hadiselerin fitilini ateşler.

Elimi Bırakma 47.bölüm 2.fragmanı: 'Çünkü ona bütün gerçeği anlatacağım!'

 

 

Elimi Bırakma 48.bölüm fragmanı öncesi yayınlanan bölümde; Barış, Azra'nın kendi başına yaptığı seçimle beraber emin adımlarla ilerlediği yoldan rahatsızlığını dile getirmesi aralarında iplerin giderek gerilmesine ortam hazırladı. Barış'ın tutum ve davranışlardan hiç haz etmeyen Cenk'in en sonunda suskunluğunu bozup ''O Barış'a söyle, eğer bir daha bana ait olan bir şeye elini uzatırsa bedelini çok ağır öder!'' şeklinde rest çekmesi geceye damgasını vurdu.

Hayatını ve geleceğini her koşul altında garanti altına almak ve daima kazanan tarafta olmak için elinden geleni ardına koymayan Sumru'nun ise Feride'nin karşısına geçip, ''Bilmeniz gereken çok önemli şeyler var, hepsini anlatacağım!'' demesi heyecan ve gerilim düzeyini yükseltti. 

Benden de ailemden de uzak dur diyerek aşkı için sonuna kadar savaşan Cenk'in ''O seni seçmedi, Azra'nın hayatına müdahale edemeyeceksin!'' sözlerini sarf ederek Barış'la sert bir yüzleşme yaşamasının ardından Elimi Bırakma 48.bölüm fragmanı sorgulaması başlatıldı.

Barış'ın ''O hiçbir yere gidemeyecek, çünkü ona bütün gerçeği anlatacağım'' ifadeleriyle meydan okumasının sahne olduğu TRT1 ekranlarının beğeniyle izlenen yapımlarından Elimi Bırakma 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!