Çıkardığı filmlerden zarar eden Mahsun Kırmızıgül müzik piyasasına geri dönüyor

Siyasi görüşünü sosyal medyada açık açık belirten ve birçok kişinin tepkisini çeken Mahsun Kırmızıgül 13 yıl ara verdiği müzik çalışmalarına yeniden başlayacağını açıkladı. Son dönemde filmlerinde istediği başarıyı elde edemeyen Mahsun Kırmızıgül müzik piyasasına geri dönüyor.

Çıkardığı filmlerden zarar eden Mahsun Kırmızıgül müzik piyasasına geri dönüyor
Çıkardığı filmlerden zarar eden Mahsun Kırmızıgül müzik piyasasına geri dönüyor
GİRİŞ 30.09.2019 14:51 GÜNCELLEME 30.09.2019 14:54
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Siyasi duruşu nedeniyle filmleri izlenmeyen ve son filmi "Vezir Parmağı" gişede büyük şok yaşayan Mahsun Kırmızıgül 13 yıl ara verdiği müzik çalışmalarına yeniden başlayacağını açıkladı. Kırmızıgül son olarak 2017 yılında 'Vezir Parmağı' filmini çekmiş ancak film, gişede beklediği ilgiyi görememişti. 14 milyon TL'ye mal olan film, toplamda 4 milyon TL hasılat ederek 10 milyon TL zarar etmişti. 2006 senesinde çıkardığı ‘Dinle’ albümünün ardından sinemaya ağırlık veren Mahsun Kırmızıgül, “Yorumcu olarak sahnede olmak özlediğim bir duyguydu. Sevenlerimle, müzik dolu projelerimle hasret gidereceğiz.” dedi.

 

 

İŞTE KIRMIZIGÜL'ÜN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI PAYLAŞIM:

"Doğrulanmış Benim canım dostlarım! Müzik yapmayalı uzun zaman oldu. Müzikten ve siz müzikseverlerden çok ayrı kaldım. Gittiğim her yerde, insanlar “Neden müzik yapmıyorsunuz? Filmleriniz çok güzel ama biz sizin müzik yapmanızı istiyoruz” dediler... Müziğe ara verdiğimden dolayı bana kırgın olduğunuzun ama aynı zamanda beni çok özlediğinizin farkındayım... Yakında sizlere kendimi affetireceğim. Sadece şunu bilmenizi istiyorum; sizleri, müziği, sahneyi, albüm yapmayı ve en önemlisi karşınızda yorumcu olarak bulunmayı çok özledim... Beklediğiniz o güzel haberi sizlerle paylaşıyorum. Müzisyen dostlarımla çalışmalara başladık. Müziğe yeni başlayan bir müzisyenin heyecanı ve ruhunu taşıyorum. Önce 6 Aralıkta Mucize çıksın sonrasına Allah kerimdir. Selam olsun hepinize."

 

 

YORUMLAR 27
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Her Baharirnbirgozyasvari
    Cevapla
  • Cahit 4 yıl önce Şikayet Et
    Alemin Kıralı sın milyonlarca kişi seni bekliyor
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Oh bee, zaten olması gereken buydu. Alem buysa kral Mahsun.
    Cevapla
  • Tabi tabi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alırım ne dinlerim.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    lo lo mahsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı