Yemin 89.bölüm fragmanı Kanal 7: ''En güzel seçimi kalbim yaptı...''

Son bölümde Hikmet'in, Emir & Reyhan'ın beraberliklerini kurtarabilmek adına unutulmaz bir yüzük sürprizi hazırlamasının ardından gözler Yemin 89.bölüm fragmanına çevrildi. Kanal 7'nin soluk soluğa takip edilen dizi projesi Yemin 88.son bölümde, Duygularına karşılık arayan Reyhan, Emir'den eşi benzeri bulunmaz bir mektup aldı. Yemin 89.bölüm fragmanında, Emir, Reyhan'la yakınlaşarak duygularını açıkça ortaya koydu.

Yemin 89.bölüm fragmanı Kanal 7: ''En güzel seçimi kalbim yaptı...''
Yemin 89.bölüm fragmanı Kanal 7: ''En güzel seçimi kalbim yaptı...''
GİRİŞ 03.10.2019 15:56 GÜNCELLEME 03.10.2019 15:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yemin 89.bölüm fragmanında artık duygularını gizlemeyen Emir'in ''En güzel seçimi kalbim yaptı!'' şeklinde sözleriyle jestler yaparak Reyhan'ın aklını başından alması sahne oldu. Bilindiği üzere son bölümde, Hikmet, uzun bir zamandır araları bozuk olan Emir ve Reyhan'ın eskisinden daha sağlam şekilde ilişkilerine kaldığı yerden devam etmesi için çok özel bir sürpriz hazırladı. Yemin 88.bölümde, Emir, Zafer'den aldığı destekle beraber hiçbir şey için geç kalmamak ve sevdiği kadını sonsuza dek kaybetmemek için Reyhan'a hayatı boyunca unutamayacağı bir mektup yazdı. Kemal, evlilik oyununa kendini kaptırıp her şeyin dört dörtlük olması için Narin'le beraber romantik bir akşam yemeği yiyip beraber dans etmelerinin ekrana geldiği Yemin 89.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Emir'in ''Bir daha beni sakın bırakma, ölene kadar!'' cümlesini duyan Reyhan'ın tüm kalbi duygularıyla söz vermesinin aktarıldığı dizinin yeni bölümüne ilişkin merak edilen gelişmeler...

 

 

YEMİN 89.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün seyircisinin yaşanan tüm gelişmeleri yakın mercek altına aldığı Yemin 89.bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

 

YEMİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yemin’de bugün Hikmet’in Emir ve Reyhan için hazırladığı sürpriz tüm aileyi şaşkına çevirir. Hikmet’in herkesi şaşırtan, Reyhan ve Emir sürprizi ne? Cavidan ise yeni planı için harekete geçer. Öte yandan Kemal ve Narin, Oya’ya hiç istemedikleri bir halde yakalanırlar. Bunun üzerine ikilinin yeni planı Oya’yı ikna etmeye yetecek mi?

KANAL 7 YEMİN YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

YEMİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALMAKTADIR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR 1
  • Tuba 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Seni çok seviyorum Özge yağız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı