Kuruluş Osman 1.bölüm 2.fragmanı yayında! Yeni sezondan önemli kareler...

Merakla beklenen Kuruluş Osman 1.bölüm 2.fragmanı nefes kesti. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu işleyecek Kuruluş Osman yakında ATV ekranlarında olacak. Diriliş Ertuğrul'un devamı olan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Kuruluş Osman 1. sezon tanıtımında dikkat çeken ayrıntılara yer verildi.

GİRİŞ 25.10.2019 09:31 GÜNCELLEME 25.10.2019 09:31
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 1.bölüm 2.fragmanı izleyiciyle buluştu. ATV ekranlarında yerini alacak Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olacak. Yeni sezonunun başlamasına kısa bir süre kala dizinin tanıtımında çok önemli detaylar paylaşıldı. Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Bey Oba'ya "Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?" sözleriyle Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu işaret etti. Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Kuruluş Osman fragmanı yine nefes kesti.

KURULUŞ OSMAN 1.BÖLÜM 2.FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN'DA OSMANLI DEVLETİ KURULUŞUYOR

"Alplerim, Beylerim düşman azgınlaştı, ihanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam ne keder ne hüzün. Biliriz ki Allah bize yeter, imanımız bize yeter, yüreğimiz yeter. Azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İndi, şehadet şerbeti içmenin Aslanlar gibi kükremenin destanlar yazmanın vaktidir. İndi, milletimizin istikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir." diyen Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Bey, Osmanlı Devleti'nin kuruluşu için Oba'ya harekete geçiriyor. 

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK? HANGİ KANALDA OLACAK?

Yapımcılığı Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Kuruluş Osman ATV ekranlarında yerini alacak. Kuruluş Osman 1.sezonu geçtiğimiz yıl olduğu gibi Kasım ayı itibariyle izleyiciyle buluşması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN EKRANLARDA OLACAK?

TRT 1'de çarşamba günü geleneğine sahip olan Diriliş'in, yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanması nedeniyle farklı bir gün belirleyeceği düşünülüyor. Salı günleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, çarşamba günleri Sen Anlat Karadeniz, perşembe günleri Bir Zamanlar Çukurova, cuma günleri ise Hercai dizisinin yayınlandığı ATV'de, dizinin boş olan pazartesi günleri yayınlanması bekleniyor. 

DİZİNİN İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ

 

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı ve çekimleri geçtiğimiz aylarda başlanan Diriliş Osman dizisinin bekleyenleri, gelen bir fragmanla şaşkına döndü. Yapımcı Mehmet Bozdağ'ın 'Diriliş Osman' diye açıkladığı dizinin adı, 'Kuruluş Osman' olarak değiştirildi.

 
YORUMLAR 82
  • pervin 4 yıl önce Şikayet Et
    merakla ve heyecanla bekliyoruz, çok başarılı bri oyuncu " Burak bey...
    Cevapla
  • leventk 4 yıl önce Şikayet Et
    engin altan, hem görüntü olarak, hem ses olarak, hem oyunculuk olarak hemde karizma olarak bir şaheserdi, yeni kadrosuyla reytinglerin yarı yarıya azalacağını tahmin ediyorum.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    ses tonu çok kötü insana güven vermiyor
    Cevapla
  • Bekir Çelik 4 yıl önce Şikayet Et
    ses ve görüntü birbirine uymuyor.... daha tok bir ses olsa iyi olur bence
    Cevapla
  • Serkan sevencan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunları da Naza çektiler kendilerini her sene en geç Bunlar başlayacak en erken Bunlar bitirecek Nasıl olsa seyrediliyor ya Ama büyük bir ihtimalle seyirci oranı çok düşecek bunlar bu kafayla giderse böyle olacak çarşamba günleri FOX'ta dizi başladı Millet onu seyredecek bunları sayesinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı