Mucize Doktor 8.bölüm 2.fragmanı: Aralarında çekim etkisi oluşuyor...

Mucize Doktor 7.son bölümde; Çocukları karşı ayrı bir ilgisi olan ve doktorluk mesleğine en çok onları iyileştirmek için başlayan Ali Vefa iki çocuk hastasının birden sağlığına kavuşmasına büyük katkı sağladı. Mucize Doktor son bölümde; Ali, Nazlı'ya karşı hislerini kontrol etmekte güçlük çekerken hiç beklemediği bir anda ölümle burun buruna geldi. Mucize Doktor 8.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 31.10.2019 14:56 GÜNCELLEME 31.10.2019 14:56
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor 7.son bölümde; Tanju, Nazlı'nın zorlu koşullar altında yanlış müdahalede bulunması sonucunda ölümüne sebebiyet verdiği hastanın vakasını inceleme altına alarak ona ecel terleri döktürdü. Mucize Doktor son bölümde; Ali, ses telleriyle alakalı geçirdiği bir sağlık problemi ve yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye sevk edilen iki ayrı çocuğun hiçbir şekilde hasar almadan ameliyat olmasını sağlayacak çözüm önerisi geliştirdi. Kıvılcım öcünü almak adına Beliz'e ağır bir darbe vuracak hamlesini gerçekleştirse de Ali'nin dahiyane fikirlerini sergilemesi, Ferman ve asistanlarının başarılı bir operasyonda bulunmalarıyla etkisiz hale gelmesinin ardından Mucize Doktor 8.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Demir'in Nazlı'ya karşı ilk andan itibaren ilgi duyduğunu itiraf etmesiyle yerle bir olan Açelya ise hislerine karşılık bulamadığı için onu güç duruma sokacak hamlede bulunmasının akabinde Mucize Doktor 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

MUCİZE DOKTOR 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Mucize Doktor 8.bölüm fragmanında ise ardı arkası kesilmeyen hıçkırığını geçirmek için hastanenin yakınlarındaki bir bakkaldan içecek almaya giden Ali, soygun vakasıyla karşı karşıya kaldı. Kendisine silah doğrultan soyguncu kişi karşısında yaşadığı panik ve korku nedeniyle ne yapacağını bilemez hale gelen Ali'nin ölümle burun buruna gelmesi tansiyon seviyesini yükseltti. Hastanedeki hiç kimse ne yaparsa yapsın ona ulaşamazken, sağlık durumunun kritik olmasından ötürü hiç vakit kaybetmeden hastaneye kaldırılan kişi yürekleri ağza getiriyor.

 

 

MUCİZE DOKTOR 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğinde Yusuf Pirhasan’ın yer aldığı, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut’un uyarladığı, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanan Mucize Doktor 8.bölümüyle 31 Ekim Perşembe tarihinde saat 20:00’da izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 31
  • seyirci 4 yıl önce Şikayet Et
    ali izzet altınmeşe nin neyi?
    Cevapla
  • ferah 4 yıl önce Şikayet Et
    nie 8bulum cikmiyor
    Cevapla
  • ferah 4 yıl önce Şikayet Et
    cok sevdim bu en guzel film hayatimdan gordum insalah daha cok yabarsinz sise cok seviorum
    Cevapla
  • ferah 4 yıl önce Şikayet Et
    bu harika bir film banade cok guzel olmus size seviorum
    Cevapla
  • meral 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi muhteşem bir kadro perşembeyi zor bekliyorum hele Ali yi izlemek ayrı bir zevk elinize emeğinize sağlık umarım uzun süreçli bir dizi olur.Saygılarımla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti