Kim Milyoner İster Arda Ayten yeniden iddiasını konuşturdu: Şimdi de...

Yeni yayın döneminde Kenan İmirzlıoğlu'nun sunumu eşliğinde gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'nin sahibi olan Arda Ayten'den çarpıcı açıklamalar geldi. Kim Milyoner Olmak İster'de kendisine yöneltilen son soruyu da doğru yanıtlayarak büyük ödülü almaya hak kazanan Arda Ayten röportaj verdi.

Kim Milyoner İster Arda Ayten yeniden iddiasını konuşturdu: Şimdi de...
Kim Milyoner İster Arda Ayten yeniden iddiasını konuşturdu: Şimdi de...
GİRİŞ 04.11.2019 12:00 GÜNCELLEME 04.11.2019 12:00
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Katıldığı Kim Milyoner Olmak İster programındaki üstün performansıyla tüm Türkiye'nin takdirini kazanan genç yarışmacı Arda Ayten'le röportaj gerçekleştirildi. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezonunda sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun kendisini yönelttiği ''İstiklal Marşı'' sorusuna da Arda Ayten doğru bir şekilde yanıt vererek 1 milyon TL değerindeki büyük ödülü almaya hak kazanmıştı.

 

 

1 milyon TL'lik çekin sahibi olan Arda Ayten yarışmada sergilediği göz dolduran başarısı üzerine çok geniş bir kitleden tebrik mesajı alırken, kimisi de bu performansın gerçeği yansıtmadığını savunarak eleştiri yağmuruna tutmuştu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Arda Ayten de Takvim'le gerçekleştirdiği röportajda, başarısının doğruluğuna inanmayan kişilere hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Son soruda (12.soru) İstiklal Marşı’nın 10 (on) kıtasında, ‘’kan, toprak, vatan ve yurt’’ kelimelerinden hangisinin daha az geçtiğini bulan Arda Ayten aldığı eleştiriler sonrasında, "Bizi sürekli eleştirenler, inanmayanlar var. Başarısızlıklarını örtmeye çalışıyorlar. Türk gençliği kendine inanırsa her şeyi yapar. Gençlerde ciddi bir bilgi isteği var. Gelenekleri dışlamıyor, kültürümüze sahip çıkıyorlar. Ancak bir rehbere ihtiyaçları var." şeklinde ifadelere yer vererek son noktayı koydu.

 

 

Aynı zamanda Kim Milyoner Olmak İster'in şampiyonu Arda Ayten, kendisine rol model aldığı isimler arasında da Nobel ödüllü Prof.Aziz Sancar ve Prof.İlber Ortaylı olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR 48
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben programın perde arkasıyla değil topluma kazandırdığına,dışarıya verdiğimiz imaja bakarım.rastladığımda sonuna kadar izlediğim program.
    Cevapla
  • Sadettin Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    O yarışma ortamında heyecandan 10 kıtayı sayıp hangi kelimenin kac kez tekrarlandığını saymak her kişinin harcı değil helâl olsun.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kişi İstiklal marşımızın 10 kıtasını okur
    Cevapla
  • Tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Derya Hanım ile ilgili bir gelişme var mı acaba diye düşünüyorum. Bu arada ben de. Ama bu sefer de. Ama bu sefer de. Ama bu sefer de
    Cevapla
  • İsimsiz kahraman 4 yıl önce Şikayet Et
    O adam kimsenin yapamayacağını yapmış . Zorlamış inanmış kendine güvenmiş başarmış. Sizde katılın sizide görelim . Yalansa kanıtlayın . Yalan olsaydı o parayı boş işlere harcardı .ama iyi şeylere harcamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesajı aldık, değişimi yapacağız - Gazete manşetleri
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...