Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekimleri tamamladı! Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek?

Hızlı ve Öfkeli filminin çekimleri tamamladı. The Fast and the Furious 5 filminin yönetmenliğini de üstlenen Justin Lin, çekimlerin tamamlandığını dile getirirken Hızlı ve Öfkeli 9 için şu ana kadarki en iddialı Hızlı ve Öfkeli filmi olacağını da duyurdu. İşte Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekildiği yerler ve vizyona giriş tarihi...

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekimleri tamamladı! Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek?
Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekimleri tamamladı! Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek?
GİRİŞ 13.11.2019 12:10 GÜNCELLEME 13.11.2019 12:10

Hızlı ve Öfkeli filminin çekimleri tamamladı. Aksiyon seri filmleri arasında en çok beğeni toplamayı başaran The Fast and the Furious, 9. seriyi de tamamladı. İzleyicilerin karşısına ilk olarak 2001 yılında çıkan film, bu güne kadar 8 seride toplamda 6 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Herkesin severek izlediği Hızlı ve Öfkeli filminin son serisi 2020 yılında tüm hızı ile devam edecek. 

HIZLI VE ÖFKELİ FİLMİ 9. SERİSİ ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin yönetmeni Justin Lin filmin çekimlerinin tamamlandığını kişisel Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Ayrıca The Fast and the Furious 5 filminin yönetmenliğini de üstlenen Lin, Hızlı ve Öfkeli 9'un “şu ana kadarki en iddialı Hızlı ve Öfkeli filmi” olacağı açıklamasında bulundu. 

HIZLI VE ÖFKELİ 9 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Lakin filmin yönetmeni filmin sahnelerinin nerede çekildiğini açıkladı.

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekildiği yerler: Londra, Edinburgh (İngiltere) Tiflis (Gürcistan), Phuket, Krabi (Tayland) ve Los Angeles (ABD)

HIZLI VE ÖFKELİ 9 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK!

Hayranları tarafından merakla beklenen Hızlı ve Öfkeli 9, 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek. 

Ayrıca Hızlı ve Öfkeli 9'un son serisinde  Amerikan güreşçisi John Cena ve Galaksinin Koruyucuları’ndan tanıdığımız Michael Rooker’ı da göreceğiz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti
Cep telefonlarında düşük fiyat tehlikesi! Piyasanın altında satıyorlar