Naim ne kadar izlendi? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ilk hafta gişesi...

22 Kasım'da vizyona giren Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı film olan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ilk hafta gişesi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu yer aldığı Naim filmi iyi bir başlangıç yaptı.

Naim ne kadar izlendi? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ilk hafta gişesi...
Naim ne kadar izlendi? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ilk hafta gişesi...
GİRİŞ 26.11.2019 12:13 GÜNCELLEME 26.11.2019 12:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu vizyona girdi. Oyuncu kadrosunda Hayat Van Eck, Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Naim filminin izlenme oranları açıklandı. 

 

 

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi ne kadar izlendi?

22 Kasım'da vizyona giren Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi 3 günde 292.685 seyirci 5.555.743,00 TL hasılat elde etti.

Filmin konusu

Spor kariyerine 47 Dünya Rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalyası, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçti. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşındaydı. Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk sporcu da Naim Süleymanoğlu olurken ardında kırılması imkansız rekorlar bıraktı.

 

 

Oyuncu kadrosu

Hayat Van Eck
Yetkin Dikinciler
Selen Ozturk
Uğur Güneş
Renan Bilek
Barış Kıralioğlu
Bülent Alkış
Evren Erler

YORUMLAR 4
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    küfür duyunca alkışlar o güruh.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    halk küfür ve sapik flim izlemeye alışmışlar yazıklar olsun
    Cevapla
  • DELULER 4 yıl önce Şikayet Et
    Naim filmi recep ivedik, cem yılmazın gibi küfürbaz bir film yapsalardı gişe rekorları kırardı düzgün bir film olduğu için içimizde düzgün kişiler kalmadığı için düşük bir kitleye hitap ediyor.
    Cevapla
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerek senaryo gerekse oyunculuk anlamında uzun zamandır bu kadar güzel bir Türk Filmi izlememiştim. Salonda gençleri görmek bizi çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım senaristlerimiz ve oyuncularımız bu filmi iyi incelerler ve yapacakları filmlerde bu konulara dikkat ederler. Gençlerimizi şu bel altı espiri yapmaktan öteye geçemeyen filmlerden kurtarırlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış