Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna hangi sürpriz oyuncu eklenecek? O isim...

Gerek birbirinden yetenekli kadrosu gerekse güçlü olay örgüsüyle uzun yıllardır ATV ekranlarına taşınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesine Deniz Çakır geri mi dönecek? Yüksek izlenme oranlarıyla medyanın gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Sevda rolünü üstlenen Naz Elmas rol gereği Hızır ile yüz yüze gelerek veda etmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna hangi sürpriz oyuncu eklenecek? O isim...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna hangi sürpriz oyuncu eklenecek? O isim...
GİRİŞ 24.12.2019 21:13 GÜNCELLEME 24.12.2019 21:13
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Reytinglerde elde ettiği başarıyı dört sezondur kesintisiz sürdüren ve her hafta ATV ekranlarına gelen heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle adından söz ettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımına Deniz Çakır'ın geri dönüp dönmeyeceği sorgulanmaya başladı. ATV ekranlarının iddialı ve uzun soluklu projelerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayına giren yeni bölüm fragmanında Deniz Çakır'ın eski bölümlerde üstlendiği Meryem karakterinin dahil olduğu iddiası gündemi çalkaladı.

Bilindiği üzere ünlü oyuncu Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinde toplamda 3 (üç) sezon boyunca rol almış ve kendi arzusuyla kadrodan ayrılarak veda etmişti. Dizide senaryo icabı yurt dışına çıkan Meryem karakterinin yeni bölümde geri dönmesi üzerine Deniz Çakır'ın da bir kez daha EDHO'ya dahil olduğu ididiası ileri sürüldü. Fakat şu an için Hızır'ın eşi Meryem karakterini yeniden Deniz Çakır'ın mı yoksa farklı bir oyuncu ismin​ mi canlandıracağı konusu henüz kesinlik kazanmadı.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

 

 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA NELER OLMUŞTU?

Yeni sezonda Sevda karakteriyle oyuncu kadrosuna yerleşen Naz Elmas senaryo icabı Hızır Çakırbeyli ile son kez karşı karşıya gelerek New York'a taşınma kararı aldığını açıklamıştı. Çakırbeyliler'in husumetlisi olan Meftun ailesinin kızı Sevda, hem kendisine hem de ailesine yaşattıklarından ötürü Hızır'dan af dilemişti. Şimdiye kadar olup bitenleri bir kenara bırakıp Hızır ile tekrardan görüşen Sevda (Naz Elmas), bundan sonra New York'tan dönmeyeceğinin özellikle altını çizerken, hiçbir şeyi kötülük maksadıyla yapmadığını belirtip yalnızca kendisini sevdiği ve kıskandığı için yaptığını Hızır'a açık açık itiraf etmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Hızır Çakırbeyli, samimi açıklamalarıyla karşısına çıkan Sevda'yı yaşattıklarından dolayı affettiğini dile getirerek,‘’Ben seninle bir arkadaşlık yaptım. Bu art niyetli değildi. Ama ilişkimiz başka bir şeye dönüştü. Sen iyi birisin. Ama kötü birine dönüşmeden, kötü insanların arasından uzaklaş ve git’’ şeklinde ifadelere yer verdi. Sarf edilen bu sözlerin ardından ikisinin de birbirine son defa sarılıp vedalaşmaları duygusal anlara sahne olmuştu.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

YORUMLAR 46
  • Sevda 4 yıl önce Şikayet Et
    Acikcasi kardeslerimle bu dizilere bakmaya korkuyorum.mafya silah kan buneya kimse neden aule toplumuna uygun fim cekmiyor.herkesin belinde silah dünyayi siz yaratmissiniz demi
    Cevapla
  • Hamit 55 4 yıl önce Şikayet Et
    içip içip zilzurna sarhoş olup başörtülü kızlarımız nezdinde tüm türbanlı kadınlara hakaret yağdıran bir kişilik bu film ekibine ve de bu kanala hiç yakismamaktadir,ben edho fanatiği olarak buna karşıyım,aksi takdirde takibi bırakırım
    Cevapla
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    İçip içip sarhoş olup başörtülü kardeşlerimize saldıran bu alkolik kadın yeniden bu filme dahil edilirse birdaha bu dizi ve kanalı izlemem.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun Dadaş, Aslansın.
    Cevapla
  • Kime ne 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar EDHO...
    Cevapla
  • Kime ne 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar EDHO......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı