Kuruluş Osman neden yok, hiç hesapta olmayan olaylar zinciri meydana geldi!

Güçlü bir prodüksiyon ve zengin oyuncu kadrosu ile Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Gazi'nin kahramanlıklarının konu olarak işlendiği Kuruluş Osman'ın bugün ATV yayın akışında bulunmadığı görüldü. Nefes kesen sahneleriyle izleyici kitlesinin ekran başında pür dikkat kesildiği Kuruluş Osman neden yok? Yılbaşı haftasından itibaren başarılı ve iddialı ekran serüvenine ufak bir ara veren Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, yayın tarihi nedir?

Kuruluş Osman neden yok, hiç hesapta olmayan olaylar zinciri meydana geldi!
Kuruluş Osman neden yok, hiç hesapta olmayan olaylar zinciri meydana geldi!
GİRİŞ 16.01.2020 00:17 GÜNCELLEME 16.01.2020 09:00
Bu Habere 246 Yorum Yapılmış

Her Çarşamba akşamı seyircisinin ekranın başından bir an bile ayrılmaksızın soluksuzca takip ettiği Kuruluş Osman adlı dizi projesinin 1 Ocak 2020'den beri yeni bölümlerinin yayınlanmıyor olması özellikle çeşitli sosyal platformlarda neden yok sorusunu da beraberinde getirdi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde reklam veren şirketler ve kanalların gerçekleştirdiği reklam sözleşmelerinin devreye girmesi ve üzerine Yılbaşı haftasının da eklenmesiyle beraber ATV ekranlarında heyecan ve gerilim fırtınası estiren Kuruluş Osman'ın kısa bir süreliğine yayın hayatı kesintiye uğramıştı.

Fakat normal koşullar dahilinde 15 Ocak Çarşamba tarihi itibariyle tekrardan yeni bölümleri ile izleyici kitlesini ağırlaması beklenen dizinin bu akşam da ATV yayın akışında olmadığının bilgisine ulaşılması; Kuruluş Osman neden yok, yeni bölüm ne zaman? sorgusunun ağırlık kazanmasına sebep oldu. 

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ziraat Türkiye Kupası'nın maç programının 14 Ocak Salı ve 21 Ocak Salı tarihine denk gelmesinden ötürü yoğun bir beğeniyle yakın takip altına alınan dizinin 2 (iki) hafta daha yayınlanmayacağı öğrenildi. Fenerbahçe & Kayserispor arasında yaşanacak çekişmeli mücadele ekrana taşınırken, Kuruluş Osman yeni bölümü 29 Ocak Çarşamba günü ekran macerasını hız kesmeden sürdürecek.

YORUMLAR 246
  • ahmet mora 4 yıl önce Şikayet Et
    bundan sonra oturup kendi kendilerine seyretsinler. daha da izlemiyeceğiz. oyuncak ettiler. yok bugün var mıymış yok yokmuşmuş mehmet bozdağ kendisi seyretsin.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Suyu çıktı
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Trtnin kılı bile gelemezsin atv soğutmayın bizi diziden 1 ay aramı olur.
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    ATV nin bu yükü kaldıramayacaği anlaşıldı
    Cevapla
  • Yaşar ŞENYURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Sudan bahanelerle çok sevdiğimiz dizi yayınlamayan Atv yi kınıyorum. Yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı