Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine katılan yeni isim hakkındaki gerçek şaşırttı...

Televizyon ekranlarında hatrı sayılır derecede seyircisi bulunan ve şimdilerde oyuncu kadrosunu zenginleştirme yönünde adım atan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan yeni bir transfer müjdesi daha geldi. Her Salı akşamı ATV'de yankı uyandıran sahneleriyle tansiyon seviyesini yükselten Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine usta oyuncu Ekrem İspir'in dahil olduğu görüldü.

GİRİŞ 11.02.2020 12:09 GÜNCELLEME 11.02.2020 12:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay örgüsünün dinamizmine daha da canlılık kazandırmak ve oyuncu kadrosuna taze kan getirerek izleyicisinin beğenisini en üst seviyeye taşımak için harekete geçen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yepyeni bir transfer gelişmesi yaşandı. İzlenme oranlarındaki başarısını daima yüksek seviyede tutmak için seyircisini heyecanlandıran kararlar alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayına giren yeni bölüm fragmanında profesyonel oyuncu Ekrem İspir'in katıldığı görüldü.

Daha önceki oyunculuk kariyerinde televizyon ekranlarında yayınlanan pek çok dizi projesinde kamera karşısına geçen Ekrem İspir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosundaki yerini alarak yeni bölümlerde heyecan ve gerilim fırtınası estirmeye gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ OYUNCUSU EKREM İSPİR KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni oyuncusu Ekrem İspir, 1968 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. 2017 senesinde 66 Cin Musallatı isimli sinema filmi projesinde yer alarak izleyicisinin karşısına geçmiştir. Asıl büyük çıkışını televizyon ekranlarına damgasını vuran Çukur isimli dizi projesinde yakalayan Ekrem İspir, burada Ebu Kaysar rolünü üstlenmiştir.

Öte yandan oyunculuk kariyerinde pek çok önemli başarılara imza atan 55 yaşındaki oyuncu; Kaçak, Kara Kutu, Aşk-ı Memnu, Küçük Ağa, Medcezir, Kurtlar Vadisi Pusu ve Poyraz Karayel isimli dizi projelerinde kendini göstererek başarısında büyük bir ivme kaydetmiştir.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz ekrem ispir

YORUMLAR 11
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin tüm yükü Oktay Kaynarcaya kaldı Tarık Ünlüoğlu gibi iyi bir oyuncu transferi lazım dizi sürekli kendini tekrarlıyor sıkmaya başladı
    Cevapla
  • adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi hep aynı mekânda çekiyorlar. birazda yurt dışındaki mekanlarda çekim yapın. belki bütçe diyeceksiniz. gidin kardeşim balkan ülkelerine Turkiyeden daha ucuz . hemde biraz heyecan katmış olursunuz. makedonya karadağ. bosna. arnavutluk .sirbistan .kosova .. çekim yapın oralarda. biz mi söyleyeceğiz bunu.senaristler biraz kafanızı çalıştırın.
    Cevapla
  • adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu dizide okadar çatışmada bir tek çakırbeyli ve diğer ailelerden bir kişi yararlanmıyor. burnu bile kanamıyor.sıktı artık bu senaryo..
    Cevapla
  • Folt yapma 4 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi kısalttılar iyice yakında bir saat oynatırlar
    Cevapla
  • Ferdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Olgun şimşek dizede kalsaydı muhteşem olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı