Eyüp Sultan Aylar kimdir? O Ses Türkiye’de finale kalan Eyüp Sultan Aylar kaç yaşındadır?

O Ses Türkiye yarışmasında finale kalmayı başaran Eyüp Sultan Aylar Hadise’nin takımında yer alıyor gösterdiği başarılı performans ve söylediği şarkılarla izleyiciler tarafından merak edilen Eyüp Sultan Aylar kimdir? O Ses Türkiye yarışmacısı kaç yaşında nereli?

Eyüp Sultan Aylar kimdir? O Ses Türkiye’de finale kalan Eyüp Sultan Aylar kaç yaşındadır?
Eyüp Sultan Aylar kimdir? O Ses Türkiye’de finale kalan Eyüp Sultan Aylar kaç yaşındadır?
GİRİŞ 15.02.2020 11:58 GÜNCELLEME 15.02.2020 11:58

Geçtiğimiz günlerde çeyrek final mücadelesinin verildiği O Ses Türkiye yarışma programında Eyüp Sultan Aylar gösterdiği performansla seyircilerin takdirini topladı. Doğuştan görme engelli olan yarışmacı Mütevazı yapısıyla izleyicilerin ve tüm Türkiye’nin gönlünde taht kurmayı başardı. Hadise’nin takımında yer alan yarışmacı O Ses Türkiye’nin final elemesine kalabilmek için bugün saat 20.00’de canlı olarak yayınlanacak yarışmada sahne alacak. İşte herkesin merak ettiği Eyüp Sultan Aylar kimdir sorusunun cevabı…

 

EYÜP SULTAN AYLAR KİMDİR?

Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan Eyüp Sultan Aylar Ege Üniversitesi Konservatuar bölümünden mezun oldu. Doğuştan görme engelli olan yarışmacı birçok enstrüman çalabiliyor. Aslen İzmirli olan yarışmacı daha öncesinde TRT Müzik’te yayınlanan Metin Özülkü’nün sunuculuğunu yaptığı “Engelsiz Sahne” programında sahne almıştı. Ney, bağlama,kaval ve org çalabilen Eyüp Sultan Aylar sahne yeteneği ve sesiyle izleyicilere güzel dakikalar yaşatıyor. O Ses Türkiye yarışmasında finale kalmak için mücadele edecek Eyüp Sultan Aylar boş vakitlerinde Taksim Metrosu’nda insanlara müzik dinletisi sunuyor.

O SES TÜRKİYEDE FİNAL HEYECANI

TV8 ekranlarından yayınlanan ekrana geldiği günlerde izleyiciler tarafından oldukça beğenilen ve takip edilen yarışma programı bu sezonun finalini yapmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma programında Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk şampiyonluğa ulaşmak için kıyasıya bir mücadele yaşıyor. Yarı final programı bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak programda finalde mücadele edecek isimler Türkiye’nin dört bir yanından gelen oylar ile belli oluyor. İşte O Ses Türkiye yarı finalinde yarışacak isimler:

 

Hadise’nin takımı: Hayri Kasaç, Eyüp Sultan Aylar, Biran Ceren Dörter, Yağız Ayaksız, Gürsu Çavuşoğlu, İlayda Çoşkun

Murat Boz’un takımı: Sofia Saakasvili, Turgut Çıngı, Anıl Bekem 

Beyazıt Öztürk’ün takımı: Fulya Karabey, Cenk Solmaz, Kerem İlbaylı, Uygar Erdoğan, Soner Kıp

Seda Sayan’ın takımı: Alkan Dalkıran, Ebrahim Esmaili, Ayşenur Gül

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı