Sakatlık yaşayan Ahu Yağtu'nun sağlığı şu an ne durumda? Aniden omuru kırıldı...

Daha önce pek çok televizyon dizi projeleri ve sinema filmi yapımlarında yer alarak oyunculuk kariyerine devam eden Ahu Yağtu'dan korkutan haber geldi. Rol üstlendiği 'Karanlıkta Komedi' isimli tiyatro oyununda görünmez kaza geçirerek omurunun kırılması sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi. Sahnede iken ayağının takılması sonucunda omurunu kıran Ahu Yağtu sağlık durumuna ilişkin bizzat açıklama gerçekleştirdi.

Sakatlık yaşayan Ahu Yağtu'nun sağlığı şu an ne durumda? Aniden omuru kırıldı...
Sakatlık yaşayan Ahu Yağtu'nun sağlığı şu an ne durumda? Aniden omuru kırıldı...
GİRİŞ 03.03.2020 12:02 GÜNCELLEME 03.03.2020 12:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

En son televizyon ekranlarında kısa bir zaman önce final yapan Kadın adlı dizi projesinde Pırıl karakterini canlandıran Ahu Yağtu'nun tiyatro sahnesindeyken başına gelen talihsiz olay hayranlarını üzdü. Oyunculuğun yanı sıra stil danışmanlığı, moda tasarımı ve modellik de yapan Ahu Yağtu, rol alacağı ''Karanlık Komedi'' isimli tiyatro oyununun prömiyer gecesinde omurunu kırdığının bilgisine ulaşıldı.

 

Tiyatro sahnesinde birdenbire ayağı takılan ve beraberinde dengesini kaybetmesinin üzerine yere düşen ünlü oyuncu Ahu Yağtu, sağlık durumuna yönelik sevenlerini bilgilendirmeyi ihmal etmedi. Doktoru tarafından beş hafta boyunca evde istirahat verilen başarılı oyuncu, "Omurganın en alt kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık var. Doğal olarak bir operasyon yapılamıyor. Evde dinlenerek ve spor yaparak atlatacağım. Kemik kendi kendine kaynayacak inşallah" şeklinde ifadelere yer vererek kendisini merak edenlere açıklama yaptı.

ahu yağtu

Geçirdiği kazanın akabinde oyuncu kadrosunda Gökçe Özyol, Burcu Kara ve Akasya Aslı Türkmen’in bulunduğu ‘’Karanlıkta Komedi’’ tiyatronun 3 ve 4 Mart tarihlerinde düzenlenecek İzmir ve Ankara’daki oyunların ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. Tüm bunların dışında Ahu Yağtu, "Kaza sonrası 'Karanlıkta Komedi' ve bu ay başlayacak olan 'Closer' adlı tiyatro oyunlarıma ara vermek zorunda kaldım" sözlerinde bulunarak durumunu paylaştı.

YORUMLAR 5
  • ozcan 4 yıl önce Şikayet Et
    adini yeni duyuyorum be,ne nazari belli ki Ben yaparim,Ben ederim demis.insallah i olay bittikden sonra soylemis.
    Cevapla
  • Nazım 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kendine değil, Allah'ın verdiği şifa ile...
    Cevapla
  • MEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Omurunu kırdı ayrı şey, omur ucunda ufak kırık ayrı şey. Birinde felçsin birin de spor yapabiliyorsun.
    Cevapla
  • xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    şu güzelliği nazar etti nahletler
    Cevapla
  • Yüzdeelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yemin billah ediyorum nazar ettiniz. Hayın insanlar nazar ettiniz! :-))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!