Mucize Doktor 28.bölüm 2.fragmanı: Kalp atışını hızlandıran hamle! Engelleri tek tek aşıyor...

Ali'nin geçmişte travmatik vaka yaşamasına sebebiyet veren en büyük korkusuyla bir kez daha yüzleşmek zorunda kaldığı Mucize Doktor 27.son bölümde heyecan ve gerilimin seviyesi katlanarak en uç noktaya kadar taşındı. Mucize Doktor son bölümde; Ali, uzun yılların ardından tekrar karşısına çıkan ölümcül hastalığa yakalanan babasını tedavi etmeye karar verdi. Mucize Doktor 28.fragmanı yayında mı?

GİRİŞ 26.03.2020 09:22 GÜNCELLEME 26.03.2020 09:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çocukluğunda her defasında psikolojik şiddete maruz bırakan ve başına gelen her felaketin sorumlusunu kendisi olarak gören babasını karşısında bulan Ali'nin çok zor bir süreçten geçmesinin sahne olduğu Mucize Doktor 27.son bölüm izleyici kitlesini derinden etkileyen duygu yüklü sahneleriyle ağırladı. Mucize Doktor son bölümde, Tanju'nun aldığı karar doğrultusunda bundan sonra hastanenin yeni kliniğinde görev almak durumunda kalan Nazlı ise hiç beklenmedik bir hamlede bulunarak kendisine yardım eden Damla ile buzları iyiden iyiye eritmeye başladı.Tüm bunların yanı sıra çok uzun seneler önce henüz küçüçük bir çocuk iken gözünün yaşına bile bakmayarak kendisini sokağa atan babasıyla yüzleşmekten şiddetle kaçınan Ali'nin bir hastasını takıntı haline getirmesinin ardından Mucize Doktor 28.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Ameliyat esnasında hayatını kaybeden hastasına otopsi yapılması için son derece ısrarcı bir tutum içerisine giren ve yapılan tüm uyarılara aldırış etmeyerek işi zora sokan Ali'nin kendisini bir anda hapishanede bulmasının akabinde Mucize Doktor 28.bölüm fragmanı seyircisinin karşısına geçti. Geçmişte yaşadığı acılarını, üzüntülerini ve kötü hatıralarını bir kenara bırakan Ali'nin her şeye rağmen insanlığından ödün vermeyip ölmek üzere olan babasını tedavi etme kararı almasının sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

MUCİZE DOKTOR 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

MUCİZE DOKTOR 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 28.bölümüyle 26 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

 

 

YORUMLAR 5
  • İzleyici 4 yıl önce Şikayet Et
    Babasını kurtarmasin canımızı sıkmasın kötüler yaşamasın
    Cevapla
  • Erdo 4 yıl önce Şikayet Et
    Aptalca bir film, doktor filmi değil resmen aşk filmi. Kör tuttuğunu öpüyor.
    Cevapla
  • Aysu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana göre öyle bize göre öyle değil beyenmiyosan izleme .
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman izleme
    Cevapla
  • mmt 4 yıl önce Şikayet Et
    dikkat et.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü