Dudullu Postası, toplamda kaç bölüm sürecek? İzleyen kişileri yakından ilgilendirecek bilgiler!

BluTV dijital platformunun ardından ilk kez Kanal D ekranlarına merhaba diyerek yayın maratonuna atılan Dudullu Postası, birinci bölümü ile izleyici kitlesini ekrana kilitledi. Alışılagelmişin dışında olay örgüsüne sahip olmasıyla beraber dizi dünyasına farklı bir soluk getiren Dudullu Postası konusu nedir ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? Dikkatleri üzerinde toplayan Dudullu Postası dizisi nerede çekiliyor?

GİRİŞ 18.04.2020 08:49 GÜNCELLEME 18.04.2020 08:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gazetecilik mesleğini icra edebilmek üzere ekibini kurabilmek için gayret sarf eden Asım karakterinin hikayesini konu olarak işleyen Dudullu Postası birinci bölümüyle 2 Nisan Cuma tarihinde Kanal D'de yayın serüvenine iddialı bir başlangıç yaptı. İlk defa 2018 yılında çekimleri gerçekleştirilerek BluTV isimli dijital platfromda dizi severlerin karşısına geçen ve hem yıldızı parlayan genç isimleri hem de usta oyuncuları aynı çatı altında buluşturan Dudullu Postası konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler bulunmaktadır? Ekran başındaki seyircisine kayifli ve eğlenceli dakikalar yaşatan ve toplamda 14 bölümden oluşan absürd komedi türündeki Dudullu Postası nerede çekiliyor? 

Taner Ölmez (Ali Vefa) Mucize Doktor dizisinden ayrıldı mı: Dudullu Postası'nda rol üstleniyor!

La Casa De Papel 4.sezon 1.bölümü ile nefes kesti! La Casa De Papel yeni oyuncu kadrosu...

 

DUDULLU POSTASI YAPIMI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği ve senaristliğinde Yiğit Sertdemir - Funda Alp'in yer aldığı Limon Film imzasıyla Kanal D ekranlarına taşınan Dudullu Postası dizisinin çekimleri 2018 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı olan Dudullu'da gerçekleştirildi. Yapımcılığını Hayri Aslan'ın gerçekleştirdiği dizide göze çarpan önemli bir detay ise, şu anki yayın döneminde oyuncu kadrosunda bulunduğu Mucize Doktor dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Taner Ölmez'in de Dudullu Postası'nda yer alması özellikle sosyal platfromda çok konuşuldu. Karikatürist olan Serkan Yılmaz’ın mizah dergisi için çizdiği Dudullu Postası isimli adını geniş kitlelere duyuran seriden ilham alınarak ekrana taşınan dizi seyircisine gülmekten kırıp geçirerek kahkaha tufanı estirdi.

DUDULLU POSTASI 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

DUDULLU POSTASI'NIN OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞMAKTADIR?

-Taner Ölmez (Tayfur)
-Güven Kıraç (Asım)
-Ahmet Rıfat Şungar (Ersan)
-Hazar Ergüçlü (Melis)
-Aslı Bekiroğlu (Betül)
-Erkan Can (Vasıf)
-Özgür Emre Yıldırım (Cem)
-Levent Tülek (Sebati)
-Bülent Şakrak (Eyüp)
-Ayda Aksel (Emine)
-Gözde Çığacı (Gül)

DUDULLU POSTASI PROJESİNİN KONUSU (HİKAYESİ) NEDİR?

*Gazetecilik mesleğini hayatının orta yerine koymuş, yeteneksizliğinden bihaber olan ama kendini de memleketin yegane gazetecisi zanneden, kendine hayranlığıyla kör olan Asım’ın (Güven Kıraç), Dudullu'da bir yerel gazete çıkarmak istemesi ile Dudullu Postası'nın hikayesi başlamaktadır. 

*Yeni açılan bu gazetede, arkadaşları Ersan (Ahmet Rıfat Şungar) ve Cem'le (Özgür Emre Yıldırım) çalışmaya başlayan Tayfur (Taner Ölmez) bir yandan aşık olduğu Melis'e (Hazar Ergüçlü), Melis'in abisi Eyüp'ü (Bülent Şakrak) atlatarak ulaşmaya çalışırken bir yandan da gazetedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki “Kayıp Babalar”ı bulmaya çalışır.

YORUMLAR 10
  • Düzce'den 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmi ve oyuncuları parlatma gerekcenizi bir turlu anlayamadim.
    Cevapla
  • Adem cınar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bufilim de mantık bulamadım
    Cevapla
  • Tuncay kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok aradinizm bu filimi
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar hislerime tercüman olan yorum var ki sevindim yine de ben de söyliyeyim bu dizi ekrana kilitledi ise ahaliyi dükkanı kapatasın
    Cevapla
  • eypS 3 yıl önce Şikayet Et
    nasil bir sacmalikk di anlamadimm kim yazmis kim yonetmis sanki herkes kafasina gore takilmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...