Acun Ilıcalı'nın o görüntüsü gözden kaçmadı: Yüzündeki şişliğin arkasındaki gerçek belli oldu!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, medya gündeminde hakkında ileri sürülen estetik iddialarına açıklık getirerek yüzündeki şişliğin nedenini ilk defa seyircilerle paylaştı. Korona Virüsü salgınından ötürü Dominik adasında Survivor Türkiye programının çekimleriyle meşgul olan Acun Ilıcalı, geçmişte geçirdiği sağlık problemini de açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın o görüntüsü gözden kaçmadı: Yüzündeki şişliğin arkasındaki gerçek belli oldu!
Acun Ilıcalı'nın o görüntüsü gözden kaçmadı: Yüzündeki şişliğin arkasındaki gerçek belli oldu!
GİRİŞ 29.04.2020 13:29 GÜNCELLEME 29.04.2020 13:29
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde sahibi olduğu TV8 kanalında sunuculuğunu üstlendiği Survivor Türkiye isimli yarışma programının çekimlerine tüm hızıyla devam eden Acun Ilıcalı, Kanal D ekranlarında yayına giren 2.Sayfa programında konuk olarak ağırlandı. Ünlü medya patronu program esnasında kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar vererek estetik operasyon geçirdiği iddialarına ilişkin son noktayı koydu. 

 

 

Engin Altan Düzyatan & Neslişah Alkoçlar’ın Diriliş Ertuğrul gönderisi medyada yankı uyandırdı!

Öte yandan Ilıcalı, Korona Virüsü salgını nedeniyle mahsur kaldığı Dominik adasında bütün vaktini Survivor çekimlerini tamamlamak için harcadıklarını, uzun zamandır dönüş yapamaması üzerine İstanbul’u bir hayli özlediğini ve geldiğinde ise ilk olarak kızlarına koşacağının özellikle altını çizdi. Bununla beraber medya gündeminde merak konusu haline gelen yüzündeki şişliğin nedenini ilk defa izleyicilerle paylaşarak geçmişte yaşadığı hastalığını duyurdu.

 

 

İŞTE, ACUN ILICALI'NIN YÜZÜNDEKİ ŞİŞLİĞİN NEDENİ...

Gözünde çıkan ''iyi huylu kitleyi'' geçen yıl aldırdığını ve ameliyat olmak mecburiyetinde kaldığını belirten Acun Ilıcalı, operasyonu gerçekleştiren doktorun da hayatını kaybettiğini dile getirdi. Aynı zamanda şimdiye kadar estetik yaptırma düşüncesinde olmadığını, daha önce bu operasyon haricinde hiçbir işlem uygulamadıklarını anlatan Survivor programının yapımcısı Acun Ilıcalı, estetiğe de karşı birisi olmadığını cümlelerine ekledi.

YORUMLAR 16
  • Nizipli-Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Survayvırdaki oyunları küçükken bile oynamazdık. Çünkü böyle oyunlar yoktu. Küçükler daha büyük oyunlarda akıl yürütüyorlardı. Nevet. :)
    Cevapla
  • mustafa gullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun candır, sms işlerini bize sevdirdi
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun medyanın marka değeri ve kitleler üzerindeki etkisi tartışılmaz. Tv8 i asla seyretmem. Ama bu son 2 ayda insiyatif almaması eleştirilerin hepsini haklı kılıyor. Acun medyanın tek amacı alt eğitim seviyesi tv izleyicisini ekrana kilitlemektir. Hiç bir kanalı seyretmeyin. Bu adamlara asla prim vermeyin.
    Cevapla
  • Şimal 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun'dan bize ne
    Cevapla
  • Aycan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun Acun Bey, Allah şifalar versin inşallah. Sizi çekemeyenlerde çatır çatır çatlasınlar. Bir noktaya ulaşmış kişileri övmek yerine, onları küçümsemek, yermek ve onlara çamur atmak, bazı boş konuşup, boş gezenlerin işi haline geldi nedense. Bu mesele ciğer ve kedi meselesi herhalde.
    Cevapla
  • Muhammed Arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben kedi meselesi olarak görmüyorum.Olay çiğerden öte.Adamlar dinimize saldırıyorlar kadın erkek ilişkilerini kadınların moda denen illete uymalarını açılıp saçılmalarını kendi bedenlerini erkeklere sergilemesini vb birçok şeyi normal gösteriyorlar.Bizi ayakta tutan dinimiz adamlar dinimizi elimizden almak için çabalıyor ne kedisi ne çiğeri olay bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi