Kuruluş Osman 20.bölüm fragmanı | Ömrünü milletine adayanlar, cellatlarından çok yaşar!

Kuruluş Osman 19.son bölümde; Osman bey’in en zor zamanında imdadına yetişip Bizans güçlerinin neden olabileceği tehlikeden koruyan sürpriz isim kim olduğu gün yüzüne çıktı. Kuruluş Osman son bölümde, Dündar bey’in evladı Bahadır’ın kendini gösterip soluğu yeniden kayı obasında alması göze çarparken ele geçirilen Bala Hatun ölümün kıyısına doğru sürüklendi. İşte, Kuruluş Osman 20.bölüm fragmanı tutkunlarını ağırladı.

GİRİŞ 06.05.2020 10:20 GÜNCELLEME 06.05.2020 10:21
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 20.bölüm fragmanında; Sert kayaya çarpan Dündar bey ‘’Alın canımı’’ nidasıyla haykırırken, taş üstünde taş bırakmayacak olan Osman bey’in ise "Öyle kolay can vermek yok, hesap vereceksin" karşılığını vererek burnundan fitil fitil getirdi. Kuruluş Osman fragmanında dikkatlerden kaçmayan bir diğer sahne ise; güç bir duruma düşerek yaşadığı çaresizlikten ötürü eli kolu bağlanan Dündar, ‘’Kendi yurdumda sığıntı gibi oldum.’’ ifadesiyle yolun sonuna gelirken Zöhre’nin ise ‘’Kim dost, kim düşman görmüş olduk Dündar bey!’’ sözlerini sarf etti. Kuruluş Osman 19.son bölümde de, Osman bey’e yardım eli uzatıp büyük bir beladan çekip çıkararak Bizans güçlerine karşı muhafaza eden kişinin amcası Sungur Tekin olduğu açığa çıkması heyecan kat sayısını yükseltti. Tüm bunların yanı sıra düşmanlar tarafından düşürüldüğü tuzak sonrası ele geçirilen Bala Hatun’un ölümle burun buruna geldiği Kuruluş Osman son bölümde, amcasını kurtaran Osman Bey’in şaşkınlığını gizleyemeyerek "Senelerce seni Moğol cenginde Gündoğdu emmimle öldü bildik" sözleriyle yaşadığı duyguları dile getirdi.

Genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın bulunduğu ve senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı zengin oyuncu kadrosu, güçlü olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla televizyon ekranlarında her Çarşamba akşamı sevenlerine nefes kesen anlar yaşatan Kuruluş Osman 20.bölüm fragmanı yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN 20.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

KURULUŞ OSMAN 20.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Diriliş Ertuğrul isimli dizi projesi sayesinde yakından tanıdığımız ve uluslararası çapta önemli başarılara imza atan Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, yönetmenliğinde ise Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ATV ekranlarında izleyici kitlesine sürpriz dolu gelişmelerle karşılayan Kuruluş Osman 20.bölümüyle 29 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00'da ATV'de yayına girecek.

YORUMLAR 49
  • Zennure Yılgınç 3 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi Osman beyi canlandıran Burak Özçivit Ertuğrulu aratmadı, helal olsun beklenmedik bir başarı, zevkle izliyorum.
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizide en sevdiğim karakterler bamsıyla samsa çavuş. Daha iyisi yapılabilirdi ertuğrulun tadını pek vermiyor
    Cevapla
  • Servet AZİM 3 yıl önce Şikayet Et
    Sungur tekinin gelmesiyle dizinin düzeleceğini zannetmiyorum
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    en başta dedik kardeşim bu adam bu role uygun değil diye çok kişi yazdı ama adamlar bildiklerini okudu ve sonuç
    Cevapla
  • kayı boylu 3 yıl önce Şikayet Et
    osman rolündeki kişiye cihan padişahı osmanın elbisesi çok çok bol geliyor osman rolüne en uygun rol kenan imirzelioğlu daha uygun olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu