Trt'den genç iletişimcilere müjde

TRT’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği ''Geleceğin İletişimcileri Yarışması'' başvuru tarihi koronavirüs süreci nedeniyle uzatıldı. 4 ana kategori ve 12 alt kategoride düzenlenen yarışma için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlenirken; bu yıla özel ''Ev Hayat Dolu'' adlı yeni kategori de oluşturuldu.

Trt'den genç iletişimcilere müjde
Trt'den genç iletişimcilere müjde
GİRİŞ 21.05.2020 14:46 GÜNCELLEME 21.05.2020 15:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT’nin, sahip olduğu değerleri ve birikimi gençlerle paylaşıp onları desteklemek amacıyla bu yıl 6.'sını düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 tarihine uzatıldı.

 

Gençlere iletişimin profesyonelleri ile buluşma imkânı veren yarışma ayrıca katılımcılara TRT’de kariyer fırsatı da sağlayabiliyor.

 

Yarışmaya kimler katılabiliyor?

Türkiye, Balkanlar, KKTC ve Orta Asya ülkelerinde iletişim eğitimi alan ön lisans ve lisans öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen yarışma sadece iletişim fakültelerini değil, güzel sanatlar, sosyal bilimler ve meslek yüksekokullarındaki iletişim ile ilgili bölümleri de kapsıyor.

Gençler evden üretsin diye yeni kategori: “Ev Hayat Dolu”

Radyo, Televizyon, Haber ve İnternet Yayıncılığı olmak üzere 4 ana kategori ile bunlara bağlı 12 alt kategoride düzenlenen yarışmaya bu yıl ek olarak koronavirüs nedeniyle eğitimlerine evden devam eden gençler için yeni bir kategori oluşturuldu. Gençler “Ev Hayat Dolu” adlı yeni kategoriye teması salgın olan eserlerle katılabilecek. Yaratıcılığın ön planda tutulacağı yeni kategori için değerlendirmeler ev koşulları dikkate alınarak yapılacak.

Katılımcılara profesyonel destek: “Ben Olsaydım”

Oluşturulan yeni kategori için evden üretim sürecinde gençlere destek olmak ve geleceğin iletişimcileri ile medya profesyonellerini dijital ortamda buluşturmak amacıyla başlatılan “Ben Olsaydım” programı her perşembe farklı bir konuğu ağırlayacak.

Ben Olsaydım’ın ilk konuğu spor spikeri Deniz Satar olacak. Salgının spor yayıncılığına etkileri, yeni medyada spor yayıncılığını nelerin beklediği gibi konuların konuşulacağı program bu akşam saat 22.00’de Geleceğin İletişimcileri Yarışması Instagram canlı yayınında.

Başvuru, katılım koşulları, yarışma takvimi ve daha fazlası için www.trtgeleceginiletisimcileri.com adresinden detaylı bilgi alınabiliyor.

YORUMLAR 1
  • araba 3 yıl önce Şikayet Et
    araba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı