Kalk Gidelim dizisi yepyeni bir sayfa açtı! Özlem son buluyor: Sayılı günler kaldı...

Üç sezon boyunca TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam eden dizi prpjesi Kalk Gidelim'den izleyici kitlesini heyecanlandıracak gelişme aktarıldı. Korona Virüsü'nden ötürü televizyondaki ekran macerasını belirli bir süreliğine durdurmak mecburiyetinde kalan Kalk Gidelim setleri geri dönme kararı aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Ufak Özkan, seyircisinin yüzünü güldürecek haberi sosyal mecra üzerinden açıkladı.

Kalk Gidelim dizisi yepyeni bir sayfa açtı! Özlem son buluyor: Sayılı günler kaldı...
Kalk Gidelim dizisi yepyeni bir sayfa açtı! Özlem son buluyor: Sayılı günler kaldı...
GİRİŞ 12.06.2020 12:18 GÜNCELLEME 12.06.2020 12:18
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Zengin oyuncu kadrosuyla çekimleri Muğla ilinde gerçekleştirilen TRT1 ekranlarında aile sıcaklığını hissettiren Kalk Gidelim yapımı geçtiğimiz haftalarda Korona Virüsü salgınıyla mücadele kapsamında setleri iptal etmek durumunda kalmıştı. Dizi ekinin verdikleri bu ortak kararın arkasından format değişikliğine başvurarak ‘’Kalk Gidelim Eve’’ adı altında seyircisini ağırlamaya başlamıştı.

Ancak 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecine geçilmesi ve beraberinde şehirlerarası seyahat kısıtlamasının ortadan kalkması üzerine Kalk Gidelim kadrosu yeniden sete çıkarak ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Dizi çekimlerinin yapıldığı Muğla’daki sette gerekli tüm sağlık önlemleri üst düzeyde alınırken, yaklaşık iki buçuk aydır İstanbul’da kendi evinde karantina sürecini geçerek sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına uyan Ufuk Özkan müjdeyi izleyicilerle paylaştı.

Kalk Gidelim dizi projesinin başrolünü üstlenen Ufuk Özkan, sette tedbirlerin alındığının özellikle altını çizerek; Dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu zor günlerden sonra, tekrardan tüm tedbirlerimizi alarak Kalk Gidelim dizimizin çekimleri için Muğla’ya geldik. Gülmeye hasret kaldığımız bu günlerde sete döndüğümüz için çok mutluyum.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kuruluş Osman dizisine özel marş: Arslanbek Sultanbekov’dan dikkat çeken ‘’Osman Bey’’ bestesi!

kalk gidelim

YORUMLAR 34
  • Samim dal 3 yıl önce Şikayet Et
    Samim in zekasına odaklanmaları gerekiyor,Perihan düzelsin Sefer ve Halil geri gelsin
    Cevapla
  • Rabia 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalk gidelim muhteşem bir aile dizisi böyle bir aile dizisi çektiğiniz için size çok teşekkür ederiz. Dizinin devamı hep. Sürsün doğallığını kaybetmeden. Rabbim birdaha böyle hastalıklarla imtihan etmesin bizlerde sevdiklerimizden ayrı kalmayalım.
    Cevapla
  • Emine tuna 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalk gidelim çok güzel bi dizi
    Cevapla
  • elyakan 3 yıl önce Şikayet Et
    super bir dizi ailecek izleyebildigimiz tek dizi tum ekibe teşekkürler
    Cevapla
  • Selma Kürşat 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumartesiyi iple çekiyorum tek izlediğim dizi yeniden başlamasına çok çok çok çooook sevindim başarılarınız daim olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması