Fox TV Bay Yanlış dizisinde tepki çeken sahne: Gördükleri gibi isyan bayraklarını kaldırdılar!

Normalleşme dönemine geçiş yapılmasıyla beraber yayın hayatına başlayıp yaz ayı boyunca Fox TV ekranlarında yer alacak Bay Yanlış dizisinde izleyiciye isyan ettiren bir sahneye yer verildi. Bay Yanlış’ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümündeki yolculuk sahnesinde Can Yaman’ın üstlendiği Özgür karakterinin araç kullanırken kurallara uygun hareket etmemesi sert eleştirilere neden oldu.

Fox TV Bay Yanlış dizisinde tepki çeken sahne: Gördükleri gibi isyan bayraklarını kaldırdılar!
Fox TV Bay Yanlış dizisinde tepki çeken sahne: Gördükleri gibi isyan bayraklarını kaldırdılar!
GİRİŞ 14.07.2020 09:15 GÜNCELLEME 14.07.2020 09:15
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Pandemi sürecine girilmesiyle beraber erken final yapıp televizyon ekranlarına ara veren dizilerin yerine Fox TV kanalında yayına girmeye başlayan Bay Yanlış dizi projesinde seyircinin ağır bir tepki göstermesine sebebiyet veren bir sahneye yer verildi. Bay Yanlış dizisinin 11 Temmuz Cuma tarihinde ekrana gelen son bölümündeki yolculuk sahnesinde Can Yaman’ın rol aldığı Özgür karakterinin araba kullandığı esnada trafik kurallarını hiçe sayması seyircisinin dikkatinden kaçmadı.

 

Fox TV'nin yeni dizisi Bay Yanlış'ta; Özgür’ün aracıyla yolda seyir halindeyken sergilediği tavırları görenler hayrete düşüp bu kadar da olmaz diyerek sert eleştiride bulunmaktan kendini alıkoyamadı.

TV8 Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven'den ilginç tepki: Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi!

Şimdi; seyircinin isyan bayraklarını kaldırmasına neden olan sahneye geçelim...

 

-Senaryo gereği kız kardeşinin düğünü için Ezgi ile pazarlık yapan Özgür karakteri herkesten habersizce yola çıkıyor.

-Yol boyunca önüne bakıp dikkatli bir şekilde aracını sürmek yerine devamlı olarak yan koltuğunda oturan Ezgi'yle uğraşan Özgür'ün araba kullandığı sırada sol bacağının koltuğun üstünde olması seyircinin gözünden kaçmayan detaylar arasındaki yerini aldı.

-Kurallara uygun olarak hareket etmeyip son derece rahat tavırlar sergileyen Özgür karakterine sosyal platform üzerinden tepkiler gecikmedi. Bilhassa genç kesimin yakından takip ettiği Can Yaman'ın Bay Yanlış dizisinde yolculuk sahnesini oynarken böylesine bir davranışta bulunması çok konuşuldu.

-Gördükleri karşısında sessizliğini bozarak yok artık şeklinde tepkisini açıkça ortaya koyan seyircilerin yanı sıra kimi izleyiciler de keşke böyle önemli bir sahneyi daha özenli oynasaydı şeklinde bir yorum gerçekleştirdiler.

YORUMLAR 104
  • Halit Bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Cidden mükemmel bir dizi herkese tavsiye ederim en büyük hayalim karım ve çocuklarımla bunu izlemek oskar almalı cidden çok başarılı bir dizi oyunculuklarla beni benden aldı benim şahsi düşüncem bu kadar hayırlı geceler
    Cevapla
  • Senay 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok komiksiniz sanirim aldatma tecavuz kimim karisi kimin kocasi belli olmayan bir konu olmadigi icin sebep bulamadiniz elestiri yapmak icin. Sakin butun diziler dort dörtlük bu kusur kalmiski otomatik viteslerde genelde araclar boyle sürülüyor. Tas atmayin meyvalarini toplayin
    Cevapla
  • Gülay 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün diziler bütün kuralları uyguladıda bu dizimi uygulamadı,hayret siniz ya..kadın döven,küfreden,yolda dirift atan,tecavüz eden,darp eden,mafyası,vs dolu iken dizilerde .....bence meyve veren ağaç taşlanır moduna getirilmiş konu.
    Cevapla
  • Türkmen ERKUŞ 44 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız tecavüz edenler verdiğin örnekler kötü karakterlerin oynadığı kişiler ve orda kimseye zarar verilecek hiç bir şey yok
    Cevapla
  • KolaysaKendin Yap 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Selemınaleyküm Herkeze böyle ufak hatalara kapatın çenenizi oturun lütfen adamlar emek veripte yapıyo demiyorsunuzda kusur arıyorsunuz kolaysa eleitri yapanlar çıksın yapsın çeksin bi dizi izleyelim
    Cevapla
  • Bakirova Nargüzal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu gereksiz yorumlari ayzan insanlar çok kiskaniyorlar. Benim gibi bu dizii sevenler çok ve finala kadar devam etmesini istiyorum .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...