Yemek gurmesi Vedat Milor, beyin fırtınası yaptırdı! Peki, 'Çay şekerli mi içilir şekersiz mi?'

NTV ekranlarında yayına giren Tadı Damağımda isimli programın sunuculuğunu üstlenen Vedat Milor "Çay şekerli mi içilir yoksa şekersiz mi?" sorusunu yönelterek sosyal platformda yeni bir tartışma konusu başlattı. Bazıları şeker olmadan çayın tadını alamadıklarını vurgularken, kimisi de şekeri bırakmalarının ardından çayın gerçek lezzetini aldıklarını belirtti.

Yemek gurmesi Vedat Milor, beyin fırtınası yaptırdı! Peki, 'Çay şekerli mi içilir şekersiz mi?'
Yemek gurmesi Vedat Milor, beyin fırtınası yaptırdı! Peki, 'Çay şekerli mi içilir şekersiz mi?'
GİRİŞ 17.07.2020 12:33 GÜNCELLEME 17.07.2020 12:33
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Dünya çapında takip edilen ''Gastromondiale'' isimli gastronomi sitesinin kurucu editörlüğünde yer alan Vedat Milor, "Çay şekerli mi içilir yoksa şekersiz mi?" sorusunu yönelterek sosyal mecrada ses getiren tartışma konusu başlattı. Çok daha öncesinde yöneltmiş olduğu "Menemen soğanlı mı yenir soğansız mı?" sorusu ile adından söz ettirerek geniş bir kesimi gurme tartışmasına sürükleyen Milor, bu sefer Türk mutfağının olmazsa olmazı çayı tartışmaya açması yankı uyandırdı. YouTube platformunda yayınladığı videoda bu sorunun yanıtını arayan Milor, çocukken çayı sevmediğini dile getirerek ancak 8-9 şeker atarak içebildiğini ve ardından çayı şekersiz içmeye başladığında da severek içmediğini belirtti.

Acun Ilıcalı'dan Survivor'da Fortuna Sittard müjdesi: Hollanda basını bu ortaklığı konuşuyor!

KULLANICILARI İKİYE BÖLEN SORU: ÇAY ŞEKERLİ Mİ İÇİLİR ŞEKERSİZ Mİ?

Daha sonra çayla ilgili bir anısını paylaşan ve çay tutkunu olmadığını ifade eden yemek eleştirmeni Vedat Milor "Çay şekerli mi içilmeli şekersiz mi?" sorusunun cevabını çay uzmanlarına bıraktı. Sosyal medyada tartışma yaratan soruyla ilgili Twitter kullanıcılarının bazıları "Şekerli çay içmeyi bıraktım, baktım ki çayın lezzeti bambaşka... Sonra diğer içeceklere de şeker atmayı bıraktım. Hepsinin tadı varmış meğer, tavsiye ederim" gibi yorumlar gerçekleştirirken kimisi de şekersiz çayın tadı olmadığının özellikle altını çizdi.

VEDAT MİLOR: ''BU TÜR VİDEOLARI NEDEN YAPTIĞIM ÇOK AÇIK!''

"Çaya en fazla bir şeker atılır", "Çay şekerli, kahve şekersiz içilir" gibi yorumlar hızla gelmeye devam edince Milor, yeni bir açıklama daha gerçekleştirerek son noktayı koydu. Milor "Bu tür videoları neden yaptığım çok açık: İnşallah bir gün mesaj kutum bu sorularla dolmaz. Bu tür videolar sayesinde diğerleri de izlenir. Menemen gibi toplumsal kutuplaşma yaratmayacak konuları anket yapmadan basit bir video ile geçiştirmeyi tercih ediyorum" şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 32
  • çaycı melemen 3 yıl önce Şikayet Et
    aga menemen ya da melemen her ne ise... hah işte o şekerli iyi olur... çay ise soğanlı... her şey yakışığı ile canım... ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    şeker hastasıyım,bu yüzden şeker ve tatlandırıcı yerine canım tatlı istedimi -bal -kullanıyorum.çoğu zamanda bir şey katmadan içiyorum.bal doğal olduğundan kana şekerden daha geç karışıyor,şeker hastalarına tatlandırıcı yerine kullanmalarını tavsiye ederim.tatlandırıların uzun süreli kullanımda kansere neden olabileceği söylendiğinden kullanmıyorum.
    Cevapla
  • lazer 3 yıl önce Şikayet Et
    çayı şekerli içenler şekersiz çayın lezzetini bilselerdi eminim şekeri görmek bile istemezlerdi.
    Cevapla
  • sebahattin Temiz 3 yıl önce Şikayet Et
    60 yaşındayım 10 yıldır çayı, sütü şekersiz içiyorum gerçek ve doğal tatlarını alıyorum. Yanlışlıkla bu içecekle şeker atılsa bana zehir gibi geliyor. Sizlere tavsiyem şekersiz içiniz.
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Mdrgn. herkezin kendine göre bir uzmanlığı vardır kardeşim, ille ünlü olmaya gerek yoktur uzman olmak için..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi