Yasak Elma'da zincirleme olaylar tamamen gerçek üstü bulundu: Seyirci sessizliğini bozdu!

Birbiri ardına sıralanan akıl almaz olaylar zincirinin aktarıldığı Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda meydana gelecek sıra dışı gelişmeler seyircisine artık bu kadar da olmaz dedirtti. Verdiği uzun bir aranın ardından tekrardan yayına girmeye başlayacak Yasak Elma 4.sezonundaki seyircisi tarafından büyük tepki çeken hapishane sahnesiyle televizyon ekranlarında bir ilk yaşandı.

GİRİŞ 25.08.2020 09:12 GÜNCELLEME 25.08.2020 09:12
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Alışılagelmişin dışındaki enteresan sahneleriyle sosyal platform kullanıcılarını ikiye bölerek kimi izleyicinin eleştirilerinin merkezine oturttuğu Yasak Elma dizisinde seyircisinin inanmakta güçlük çektiği hapishane sahnesine yer verildi. Dizide rol alan karakterler arasındaki süregelen çatışmaların ve durmaksızın çevrilen entrikaların ağırlıkta olduğu Yasak Elma dizisinin yeni sezon fragmanını gören seyirciler adeta isyan bayraklarını kaldırdı.

Buldukları her fırsatta birbirinin kuyusunu kazmaya çalışan Şahika, Ender ve Yıldız’ın aynı hapse düşmesi tepkilerin odağına yerleşti. İlk olarak Şahika’nın kendini cezaevinde bulurken, arkasından sırasıyla Ender ve Yıldız’ın da onunla beraber aynı koğuşun içerisinde yer alması izleyici kitlesine yok artık dedirtti.

Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde sınırların çok ötesine geçerek akıllara durgunluk veren sahneyi ekrana taşıdığını ve üç kadının birden aynı hapishanede bulunması bazı kullanıcıların da alay konusu haline geldi. İzleyenler ‘’Bizimle dalga mı geçiyorsunuz, dizide bir bu olmamıştı şimdi tam oldu’’ yorumlarını gerçekleştirmekten kendilerini alıkoyamadılar.

YORUMLAR 30
  • Çlr şnc 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyretmezsin olur biter. Seyrermek için zorunluğunuz yok.
    Cevapla
  • Ozlem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruyadir kesin
    Cevapla
  • Seda 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet izlemeyiz sıkıcı
    Cevapla
  • Farukchief 3 yıl önce Şikayet Et
    Siyonistler böyle istiyor...adı üstünde Yasak Elma ...baslı başına bir subliminal zaten
    Cevapla
  • büyükdoğu 3 yıl önce Şikayet Et
    fox tv nin tüm dizileri ahlaksız, kötü örnek olan senaryoları var. Bay yanlış diye bir dizi var Allah muhafaza ailecek izleyebiliyorum diyen müslüman evladı var mı bilmiyorum.
    Cevapla
  • Aysem 3 yıl önce Şikayet Et
    Zorla mı seyrettiriyorlar.seyretme
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Birde bu saçma sapan içinde subliminal mesajlar bulunan bu dizileri seyredenlerin aklından inançlarından şüphe ederim.
    Cevapla
  • Yasemin 3 yıl önce Şikayet Et
    Gercek hayatta daha acı şeyler var inan tv gerçekleri gösteriyor diyede o ya bu insanlari karalamayın tamam aynı çizgide değili.mAma burasi demokratik bir ulke herkes ayni seyleri yadamaz insan degil eobot olurdu didun gokyuzune senelerce trilyonlarca kar yağar hiçbiri birbirine benzemez insanlari yargılamak allaha aittir bizi baglamaz
    Cevapla
  • Yasemin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence izlese ülke gerçeklerini gör çünkü yaşananlar daha vahim her ne kadar kızsam da tv insanlari gerçekleri göstermiyor sen örfünden ama benden ayrıl tv kız u6an ülkem uyan fox veya bu beni ilgilendirmez ama gerçekten bazı şeyler var him ben kapalıyım bi ülkede zerre islam yasan miyor haberin olsun sadece REIS çabalıyor onuda herkes ya anlıyor yada işine gelmiyor karaliyor
    Cevapla
  • Mehmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Oldu olacak hain ilan etseydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi