Diriliş Ertuğrul'la mesleğinde apayrı konuma erişen Engin Altan, herkesin gurur kaynağı oldu!

Yayın hayatı bitmiş olmasına rağmen halen etkilerini sürdürmeye devam Diriliş Ertuğrul dizi projesinde rolüyle özdeşleşen Engin Altan Düzyatan jestiyle gururlandırdı. Diriliş Ertuğrul yapımı yalnızca ülkemizle sınırlı kalmayıp dünyanın çeşitli ülkelerinde de takdir toplarken yetenekli oyuncu Engin Altan Düzyatan, Pakistanlı çocukların hayalini gerçekleştirdi.

Diriliş Ertuğrul'la mesleğinde apayrı konuma erişen Engin Altan, herkesin gurur kaynağı oldu!
Diriliş Ertuğrul'la mesleğinde apayrı konuma erişen Engin Altan, herkesin gurur kaynağı oldu!
GİRİŞ 23.08.2020 00:15 GÜNCELLEME 23.08.2020 00:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yediden yetmişe izleyici kitlesine sahip olmakla beraber başarısıyla sınırları bir hayli genişleterek çok geniş coğrafyada yaşayan seyircilere de hitap eden Diriliş Ertuğrul dizisinin kahramanı Engin Altan Düzyatan çok anlamlı bir adım attı. 

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında toplamda beş sezon boyunca TRT1 ekranlarında tutkunlarını tarihsel bir yolculuğa çıkaran ve uzun bir süre etkisinden çıkamayacakları sahnelerde imzasını taşıyan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Pakistanlı çocukları olan desteğiyle tam not aldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert başlama tarihi duyuruldu! Yeni sezonla ne zaman yayına giriş yapacak?

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2.sezon fragmanı: İtiraflar havada uçuşuyor! Yeni sezon çok başka geçecek

Engin Altan Düzyatan, yabancıların da övgü yağmuruna tuttuğu "Diriliş Ertuğrul" dizi projesine hayranlık duyan ve zorlu hastalıklarla ile mücadele eden 3 Pakistanlı çocukla sosyal mecra üzerinden bir araya geldi.

Make a Wish Pakistan ve Bir Dilek Tut Derneği Türkiye ortaklığında düzenlenen bu etkinlik, Facebook aracılığıyla yayına girdi ve Pakistanlı sanatçılar Humayoun Saeed ile Zeba Bakhtiar'ın da konuk olarak yerini aldığı yayın, 2 saat içerisinde 42 binin üzerinde seyirci sayısına erişti.

MasterChef Türkiye'de kaos fırtınası estiren diyalog! Stüdyoda ortalık birbirine karıştı

Orak hücreli anemi ve Akdeniz anemisi hastalıklarıyla mücadele eden 14 yaşındaki Fizza Khuda Baksh, 17 yaşındaki Sohail Umer ve 15 yaşındaki Sidra Khan'ın dönem kıyafetleri ile davetli olarak katılım gösterdiği programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Düzyatan, canlı yayın esnasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu sevgi nedeniyle çok mutluyum. Size ilham verdiğimizi görüyorum. Çok zor bir roldü fakat inanılmazdı. Sevginiz için çok mutluyum. Çok teşekkür ederim. Bu çocukları bir araya getirdiğiniz için de çok teşekkür ederim. Umarım bir gün görüşürüz."

Yaklaşık yarım saat canlı yayın etkinliği gerçekleştiren Diriliş Ertuğrul yapımının ''Ertuğrul Gazi'si'' Engin Altan Düzyatan, Pakistanlı çocuklar ile buluşmanın kendisi için inanılmaz olduğunun özellikle altını çizerek, Make a Wish'e ve yayını takip eden kişilere teşekkürlerini sundu. Etkinlikte, Engin Altan Düzyatan'a takdim edilmesi için üzerinde "la ilahe illallah" yazılı kılıç Türkiye'nin Karaçi Başkonsolosu Tolga Uçak'a verildi.

YORUMLAR 14
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan Duzyatan, gozunu ac. Islama yonel artik. Birak cahiliye islerini.
    Cevapla
  • Bilbil atalyyeva 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle mukemmel bi insan bizim Ertugrul beyimiz seni çok seviyoruz,Efsane bi adamsin Engin Altan Duzyatan
    Cevapla
  • tuba 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun okadar büyük oyuncu ki hem kisiligi ile efendi dürüst bizim millet cekemez biri yükselince birakin konussun lar tüm türkiye sitinle gurur duyuyor ülkemizi tüm dünyaya temsil etti üstellik bu bir sezonluk dizi ken hala tüm dünya basda bnde hergün izleme rekoru ediyor oyunculugu farkini görün bakin kurulusa ayni senaryi ayni dizi sirf devami ve oyuncu farkini bikere Ertugrul bedin sözleri durusu bambaska idi
    Cevapla
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar abarttınız... Onun yerine İslam'ı yaşayan kişiler keşke bu önemli rollere getirilse. Bizim niçin hiç ahlaklı bir kimseye bu rolleri vermiyoruz. Ama ne hikmetse hep geziciler getiriliyor, sanki onlar ödüllendiriliyor.
    Cevapla
  • tuba 3 yıl önce Şikayet Et
    dogru hangimiz dogru dürüst islami yasiyoruz tüm kurandaki yazilanlari yapiyormuyuz onun icin hakkini yemeyin Engin Altan düzyatan büyük bir oyuncu zaten oyuzden bukadar seyirci bakin kurulusa ayni hikaye ama oyuncu farkini görün herkes bu rölü ecdadimizi öyle böyle temsil edemez gezici konusuna gelince herkesin kendi disarda ne yapiyor ne yapmiyor bilemessiniz günahini almayin bilip bilmeden de konusmayin herkesin krndi özel hayati
    Cevapla
  • Mehmetcik 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Halk adına yazan Halk. Unutma ki Peygamber efendimizin hayatını anlatan Çağrı filminin başrolünde de bir Hristiyan olan Antoni Kuin(Özellikle Türkçe okunuşunu yazdım ona da bahane bulma diye) başrolde oynadı ve rolün hakkını verdi kimin oynadığı değil verilen mesaj önemli. Şu dar görüşlü kafa yapınız değiştirin, kabuğunuzu yırtın. Engin Altan Düzyatan görevini yerine getirmiş ülkemi dünyanın dört köşesine tanıtmış. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Sıyrıl o dar düşüncenden. Allaha emanet ol.
    Cevapla
  • Yasemin Esgin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok mutlu oldum.Bu adamı herkes gibi ben de çok seviyorum.Gezi olaylarında olması içimi burkmuştu.Ve geziyi bir grup sanatçı grubu temsil etmişti.Onlar kendi vicdanlarında ve milletin vicdanlarında her zaman sorgulanacaktır...Lakin milletin değerlerine sahip çıkanlar ,kültürü,örfü geleneği ön sıralara taşıyanlar,hak ettiği yerde kalacaktır.E.A.Düzyatan'da Kuruluşta dizinin hakkını vermiş,emeğininin karşılığını millet sevgisiyle vermiştir..Ben bile hıç sevmezken ,bir numaralı hayranı oldum ,çıktım.Allah evine ocağına bağışlasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!