AYD'den, Batuhan Yaşar'a hakaret eden Kılıçdaroğlu'na tepki

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Gazetesi Yazarı Batuhan Yaşar’a yönelik olarak “Ruh Hastası” ifadesi kullanmasına sert tepki gösterdi.

AYD'den, Batuhan Yaşar'a hakaret eden Kılıçdaroğlu'na tepki
AYD'den, Batuhan Yaşar'a hakaret eden Kılıçdaroğlu'na tepki
GİRİŞ 19.08.2020 16:58 GÜNCELLEME 19.08.2020 16:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, bu ifadenin basına yönelik psikolojik bir şiddet, korkutma ve yıldırma ifadesi olduğunu belirterek  “ Kemal Bey bu cümlesiyle  basın özgürlüğüne darbe vurmuştur” diye konuştu.

Burhan,  Her fırsatta basın özgürlüğünden bahseden Sayın Kılıçdaroğlu, Konu Batuhan Yaşar olunca neden hakaret etmektedir. Batuhan Yaşar’ı muhalif bir gazeteci olarak mı görmektedir. Basın özgürlüğünü böylemi sağlayacak” ifadesini kullandı.

Sinan Burhan ayrıca kendisini solda tanımlayan gazetecilerin basın özgürlüğü diye sürekli açıklama yaptıklarını, Erdoğan bize baskı yapıyor dediklerini belirterek “Hadi buyurun size bir samimiyet testi. Batuhan Yaşar’a sahip çıkın. Nerede sizin demokratlığınız. Nerede sizin özgürlükçülüğünüz” diye sordu. Burhan ayrıca Batuhan Yaşar’ın deneyimli, bilgili ve dürüst bir gazeteci olduğunu dernek olarak kendisinin yanında olduklarını belirtti.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan,

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • kim kimdir 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin kazanımlarına sevinmeyen ruh hastaları çok memlekette.
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl ki fetönün adamları mankurt zombi gibi robot gibi ona bağlıysa bunlar da öyle adamlar etnik mezhebçi bölücüler onlardan objektif davranmasını beklemek boşunadır fetönün adamları gibi mankurt zombi gibi robot davranışları gösterirler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'