Çağatay Ulusoy'u görenler, ''Resmen evrim geçirmiş!'' yorumlarını yağdırdı! Nereden nereye...

Herhangi bir projede yer almayıp belirli bir zamandır televizyon ve sinema ekranlarından uzakta kalan Çağatay Ulusoy'un yeni imajını görenler şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemez hale geldi. Son olarak internet platformu aracılığıyla yayına giren Hakan Muhafız isimli dizi yapımında başrol üstlenen Çağatay Ulusoy'un son halindeki inanması güç değişiklik hayrete düşürdü.

Çağatay Ulusoy'u görenler, ''Resmen evrim geçirmiş!'' yorumlarını yağdırdı! Nereden nereye...
Çağatay Ulusoy'u görenler, ''Resmen evrim geçirmiş!'' yorumlarını yağdırdı! Nereden nereye...
GİRİŞ 07.09.2020 00:56 GÜNCELLEME 07.09.2020 00:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT1 kanalında yeni yayın dönemi itibariyle yayın maratonuna hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Barbaros isimli dizi projesinde üstleneceği karaktere veda ederek buradaki oyunculuk görevinden ayrılan Çağatay Ulusoy, yeni imajı sonrası medya gündeminde kendine geniş ölçüde yer buldu.

Kameralar karşısına geçtiği ilk günden beridir fit görüntüsüyle görmeye alışık olduğumuz Çağatay Ulusoy, bilindiği üzere oyuncu kadrosunda yer alacağı yeni beyaz perde yapımında çöpçülük mesleğini icra eden bir baba rolünü oynayacağı için imaj değişikliği yapmak durumunda kalmıştı.

Kuruluş Osman'da sürprizler bitmek bilmiyor: Kuruluş Osman'ın yeni sezon kadrosu belli oldu!

Menajerimi Ara 3.bölüm fragmanı! Manidar sözleriyle etkisi altına aldı: ''Sen de onlardansın''

 

 

Bir arkadaşının davetli listesinde bulunduğu düğününde görüntülenen Çağatay Ulusoy, gerek saç ve sakallarını normalden daha farklı olarak bir hayli uzatması gerekse aldığı kilolarla tüm dikkatleri üzerine çekerek kısa bir süre içerisinde kullanıcılar tarafından sosyal medya platformunun en fazla konuşulan konuları arasına girmiş oldu.

Tüm bunların yanı sıra 2021 tarihinde gösterime girerek sinemaseverlerin karşısına geçeceği ifade edilen yeni projesi için sıkı bir hazırlık sürecinden geçen oyuncunun çekimleri Eylül ayının sonuna dek devam edecek. Selen Öztürk ile aynı yapımın içerisinde kendini gösterecek olan başarılı oyuncu son günlerde tamamen işlerine ağırlık vermekle beraber, Star TV kanalında ekran serüvenine atılan Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

 

İşte, Çağatay Ulusoy'un son hali...

YORUMLAR 4
  • Alialiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Eee eskiyi unutturmaya çalışıyor,uyuşturucu,zina,içki....bakalım
    Cevapla
  • Sevgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta herkes hata yapar. Zina içki derken inancın gereği değilmi hatayı yüze vurmamak. Çok yazık. Oksijeni israf etmeyelim.
    Cevapla
  • Vanli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan günü sarhoş kafayla kaza yapmamış mıydı bu? Tövbe mi etti acaba?
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Televizyon ve internetin olmadığı zamanlarda böyle kişilere iş yapardı acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama