Dünyaca ünlü Dwayne Johnson'ın korona ihmali pahalıya patladı! Ateş Kara uyarıda bulundu

Dünyaca ünlü ABD'li yıldız Dwayne Johnson, kendisi ve ailesinin koronavirüse yakalandığını belirterek yaşadığı zor günleri anlattı. Dwayne Johnson ayrıca herkese ailesi ve kendisini koruma çağrısında bulundu. Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara, yıldız oyuncudan örnek vererek hayati uyarılarda bulundu.

Dünyaca ünlü Dwayne Johnson'ın korona ihmali pahalıya patladı! Ateş Kara uyarıda bulundu
Dünyaca ünlü Dwayne Johnson'ın korona ihmali pahalıya patladı! Ateş Kara uyarıda bulundu
GİRİŞ 04.09.2020 00:43 GÜNCELLEME 04.09.2020 00:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyanın en çok kazanan aktörü olan Hollywood yıldızı Dwayne Johnson açıklamasıyla hayranlarını üzdü. 'The Rock' lakaplı Dwayne Johnson üç hafta önce yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

ABD'li yıldız Dwayne Johnson, kendisi ve ailesinin koronavirüse yakalandığını belirterek yaşadığı zor günlerden bahsetti. Dwayne Johnson ayrıca herkese ailesi ve kendisini koruma çağrısında bulundu.

 

'PEK ÇOK ŞEY ATLATTIM AMA KORONA HEPSİNDEN FARKLI'

Johnson, hastalık süreciyle ilgili, "Sizinle son üç haftadır yaşadığım şeyleri paylaşmak istedim. Karım Lauren, ben ve iki kızımız koronaya yakalandık. Şunu söyleyebilirim ki; bu yaşadığım en zor şeylerden biriydi. Geçmişte pek çok şey atlattım ama corona bunların hepsinden daha farklıydı" ifadelerini kullandı.

Tüm ailesinin birden hastalığa yakalanmasının kendisini sarstığını ifade eden 48 yaşındaki aktör, an itibarıyla iyileşme sürecinde olduklarını söyledi.

Dwayne Johnson, herkese ailesi ve kendisini koruma çağrısında bulundu.

ATEŞ KARA'DAN DWAYNE JOHNSON'LU ÖRNEK

Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, ''Aktör, Dwayne Johnson, Mart'tan itibaren tüm karantina kurallarına uyduğunu, çarşamba açıklamıştı, Ancak haftasonunu önlem almadan, evlerinde görüştükleri, aile dostlarından  kendisine ve tüm ailesine virüsün bulaştığını bugün açıkladı. Lütfen, her an maske, her an mesafe,'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • no cigara 3 yıl önce Şikayet Et
    avrupada korona isen zengin olacaksın zengin değilsen türkiyede olacaksın türkiye de de nankör olmayacaksın hain olmayacaksın yeter insan ol yeter mutlu ol yeter
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!