Bay Yanlış 11.bölüm fragmanı GELDİ! Nakavt ettiler: Bitirici son vuruştan nasibini alıyor...

Bay Yanlış 10.son bölümde; Bir anlık güvensizlik sonucu kendisine sarf edilen kalp kırıcı sözler karşısında dünyasına başına yıkılan Ezgi, radikal bir karar alarak ipleri tamamen koparmak zorunda kalır. Bay Yanlış son bölümde; Zaman geçtikçe sevdiği kadının yokluğunun verdiği ağırlığı daha fazla taşıyamayan Özgür, hatasını telafi etmek için her ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Bay Yanlış 11.bölüm fragmanı çıktı.

Bay Yanlış 11.bölüm fragmanı GELDİ! Nakavt ettiler: Bitirici son vuruştan nasibini alıyor...
Bay Yanlış 11.bölüm fragmanı GELDİ! Nakavt ettiler: Bitirici son vuruştan nasibini alıyor...
GİRİŞ 12.09.2020 00:36 GÜNCELLEME 12.09.2020 00:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bay Yanlış son bölümde; Şahit olduğu manzara karşısında beyninden vurulmuşa dönen Özgür, istemeden de olsa güvensizlik duygusunun kurbanı olarak aklında sevdiği kadınla ilgili bir türlü önüne geçemediği soru işaretleri oluşmaya başladı. Bay Yanlış 10.son bölümde; Gördüğü tabloyu ne yaparsa yapsın hazmedememesi üzerine henüz yeni adını koydukları ilişkiyi noktalayıp onu kalbinden bir çırpıda silip atabilmek için hamlede bulunması Ezgi'nin yüreğini bin parçaya böldü. Duyduğu benzersiz sevgiden içi içine sığmazken beklenmedik bir anda duygularını inkar ettiğini ve bu ilişkinin daha fazla yüremeyeceğini yüzüne vurması neticesinde Ezgi ise yaşadıklarına yüreğine gömerek ortalıklardan kaybolmasının ardından Bay Yanlış 11.bölüm fragmanı bekleniyor. Hissettiklerinin sesini susturup Ezgi'ye karşı kendisinin dahi o anda söylemekte güçlük çektiği acı sözlerde bulunan Özgür, aradan belirli bir geçip ortam tamamen durgun hale gelince yanlışının bedelini ağır ödeyerek gözleri yalnızca sevdiği kadını ararken, arkadaşlarının da desteğiyle birlikte hiç vakit kaybetmeden gönlünü almak için adım atmasının akabinde Bay Yanlış 11.bölüm fragmanı yayına girdi.

Sen Çal Kapımı 10.bölüm fragmanı: Turnayı gözünden vuruyor! Sessiz çığlıklarına son veriyor

Çukur 95.bölüm fragmanı | Bağrına taş bastı: Düşünmeden tek kalemde hayatından silip atıyor...

 

BAY YANLIŞ 11.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaristliğini Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in üstlendiği ve yapımcılığında ise Faruk Turgut'un bulunduğu GOLD Film imzasıyla Fox TV'de her Cuma akşamı izleyici kitlesinin karşısına geçen Bay Yanlış 11.bölüm fragmanı sürprizlerle dolu sahneleriyle tutkunlarını ağırladı.

Kuruluş Osman 2.sezon fragmanı | Devir değişti: Düşman çatlatacak nizama artık geçiş yapılıyor!

Sefirin Kızı 19.bölüm fragmanı | Geminin limandan ayrılması an meselesi: Ok yaydan çıkıyor!

BAY YANLIŞ 11.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BAY YANLIŞ SON BÖLÜMDE KISACA NELER OLDU?

BAY YANLIŞ 11.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunu; Can Yaman (Özgür Atasoy), Özge Gürel (Ezgi İnal), Fatma Toptaş (Cansu Akman), Serkay Tütüncü (Ozan Dinçer), Sarp Can Köroğlu (Serdar Öztürk), Suat Sungur (Ünal Yılmaz) gibi oyuncu isimlerin oluşturduğu Bay Yanlış 11.bölümü ile 11 Eylül Cuma tarihinde saat 20:00'da Fox TV kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 2
  • Sevgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok güzel bir dizi heyecanla izliyorum. ❤
    Cevapla
  • fhgfhdsf 3 yıl önce Şikayet Et
    çoooooooooook güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!