MasterChef Türkiye'deki ikinci şansı da ellerinden kayıp gitti! Kariyeri bir kez daha son buldu

Eleme oyunu sonrası jüri üyelerinin kendi aralarında yaptıkları değerlendirme sonucunda bu hafta MasterChef Türkiye serüveni biten isim olarak Arem Yüce açıklandı. Geldiği ilk hafta yarışmadaki kariyeri sona eren Arem Yüce'nin sunum tabağındaki teknik hataları diğer yarışmacılara nazaran daha fazla bulunduğu için MasterChef Türkiye'ye veda etmek durumunda kaldı.

MasterChef Türkiye'deki ikinci şansı da ellerinden kayıp gitti! Kariyeri bir kez daha son buldu
MasterChef Türkiye'deki ikinci şansı da ellerinden kayıp gitti! Kariyeri bir kez daha son buldu
GİRİŞ 14.09.2020 22:34 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı Arem Yüce hakkında konuşan jüri üyesi Danilo Zanna neden elendiğine yönelik açıklama gerçekleştirerek, hamurunu istenilenden çok ince yapmış olması ve bu nedenle tabağının da daha fazla piştiği için kendine eksi puan olarak yansıdı. Bununla beraber 2 eleme adayının da hazırladıkları sosun dengeli olması üzerine yemeğin dolgusuna da bakan MasterChef Türkiye jürileri, Arem Yüce'nin hamurunun açılması ve içerisindeki ıstakoz miktarının çok az kalması nedeniyle komple dışarı akması sonucunda bir puan daha kırmak durumunda kaldı. 

MasterChef Türkiye'de elenen isim Arem Yüce, ''Sağlık olsun'' diyerek cümlelerine başlarken geçtiğimiz haftaya kadrosuna dahil olduğu yarışmaya bir kez daha veda etmesinin ardından ''Daha merhaba etmeden gidiyorum, böyle bir şey yok'' sözlerine yer verdi. 

MasterChef Türkiye veda eden Arem Yüce, ''Tam alışmaya çalışıyorum, olmuyor! Çok büyük sorumluluk aldım bu hafta, büyük bir sorumluğun altına soktular beni. Zaten arkadaşların aralarına yeni katıldığım için bu bir strateji oyunu aynı zamanda. Esra abla hemen takım kaptanı yaptı, ki bir sıkıntı olduğu zaman beni potaya gönderip kolay lokma...'' cümlesini tamamlamadan söz alan Mehmet Yalçınkaya şu sözlerle açıklamada bulundu:

''Bak Arem şimdi şöyle yapacağız. Ben sana bir ağabey tavsiyesi yapacağım. Sen bizim yedeklerde en iyilerimizden birisin. Bu senin mesleğe olan azmin, isteğin, sevgin ve buna kattığın şov aslında tam bizim meslek için. Fakat sende maalesef teknik eksiklikler, biraz daha eğitim ve bilgiye ihtiyaç var. Kendi alanında çok iyi olabilirsin, ama burada da gördük ki daha önce de yaptığımız takım oyunlarında yeni gelmiş bir yarışmacının direkt kaptanlığa da atanmasıyla beraber doğan birtakım aksilikler var...''

MasterChef Türkiye'de iyi yemek de kötü yemek de yapmış olsa her hafta eleme potasına giren ve bu hafta da kıl payı elenmekten kurtulan Duygu Acarsoy da duygu ve düşüncelerini paylaşarak, ''Daha stratejik gitmeye çalışacağım. Gerçekten elimden geldiğince özen göstermeye çalışıyorum. Çok çalışıyorum, uykusuz kalıyorum! Uykumdan fedakarlık ediyorum. Daha fazlasını deneyeceğim, şartları daha fazla zorlayacağım!'' şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 3
  • ali dereci 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık gündem olması bile büyük kayıp
    Cevapla
  • Ankebut 3 yıl önce Şikayet Et
    Hade ordan fılm ceker gıbı acun seneryo yazıyor.bızde yedık
    Cevapla
  • Meryem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu areme cok sevmistik aileden biri gibiydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor