Diriliş Ertuğrul yapımının güçlü ismi ekranda fırtına gibi esecek yeni diziye adını yazdırdı...

Tarihin derinliklerine doğru inerek dönemin özelliklerini yansıtan Diriliş Ertuğrul'un oyuncusu Hülya Darcan Korel, yepyeni projesiyle dönüş yapacak. Diriliş Ertuğrul'da başarılı bir oyunculuk grafiği sergileyen nam-ı değer Hayme Ana, yeni yayın dönemi itibariyle Show TV'de ekran hayatına merhaba diyecek Şeref Sözü dizisinde rol üstlenecek.

Diriliş Ertuğrul yapımının güçlü ismi ekranda fırtına gibi esecek yeni diziye adını yazdırdı...
Diriliş Ertuğrul yapımının güçlü ismi ekranda fırtına gibi esecek yeni diziye adını yazdırdı...
GİRİŞ 20.09.2020 00:40 GÜNCELLEME 20.09.2020 00:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk dizi sektörüne apayrı bir soluk kazandıran ve tarihsel dönemin şartlarını ortaya koyan sahneleriyle göze çarpan Diriliş Ertuğrul dizisinin kadın oyuncusu sürpriz bir projeye imza atacak. Bilindiği üzere Hülya Darcan Korel, Diriliş Ertuğrul ekibinde oyunculuk alanındaki hünerlerini göstererek burada Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü üstlendiği ''Ertuğrul Gazi'' karakterinin annesi rolünde kameralar karşısına geçiyordu. Ekranlardan belirli bir süredir uzakta kalan ve oynadığı Hayme Ana karakteriyle hafızalardan silinmeyen Korel, yeni sezonda yayına girmeye hazırlanan Şeref Sözü dizi projesinin yapımcısıyla el sıkışarak anlaştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kilit oyuncusu sürpriz dizisiyle geliyor! Teklifi kabul etti..

Mucize Doktor 30.bölüm fragmanı: Tümör tespit edildi: ''Bu operasyonun risksiz bir tarafı yok''

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCUSU, ŞEREF SÖZÜ DİZİSİNE TRANSFER OLDU!

Show TV kanalında iddiasını konuşturarak yeni yayın dönemine bomba gibi bir giriş yapmayı hedefleyen Şeref Sözü dizisinin kadrosuna, Diriliş Ertuğrul oyuncusu Hülya Darcan Korel'in de transfer olduğu bilgisi hem yapımcı şirket hem de yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu.

TIMS&B Productions'ın imzasıyla yeni yayın dönemindeki yerini alacak ve hanesine Diriliş Ertuğrul oyuncusunu da yazdıran Şeref Sözü dizisinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar ikilisi üstlenecek.

ŞEREF SÖZÜ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞMAKTADIR?

Tüm bunların yanı sıra yönetmenlik koltuğunda da Cevdet Mercan'ın oturduğu, olay örgüsünü Eda Tezcan'ın kaleme alacağı Şeref Sözü yapımının birbirinden yetenekli oyuncu kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş bulunmaktadır.

YORUMLAR 3
  • kurtoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Diziler gerçekten insan psikolojisini altüst ediyor. Her karede şiddet, bağırma, öfke kontrolsüzlüğü ve çarpık ilişkiler. Evimizin içinde sürekli kavga eden insanlar. Kurtulmak lazım.
    Cevapla
  • boş işler 3 yıl önce Şikayet Et
    bu sinemacılar zaten tesettürlü mübarek te sov da çıkmış Kabe TV de cıksın
    Cevapla
  • Bektaş Günay 3 yıl önce Şikayet Et
    Shov'da oynayacaksa, kendini bitirir, Diriliş tarzı bir yapımda oynamalıydı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!