İbo Show hangi gün & saat kaçta Star TV'de? İbo Show 1.bölüm ne zaman: Konuklar kim? AÇIKLANDI!

9 yıl boyunca televizyon ekranlarından uzakta kalan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, seyircisiyle yeniden bulaşmak için geri sayıma başladı. Bir dönemin en çok izlenen eğlence programlarından İbo Show, sürpriz konuklar eşliğinde yayın hayatına kaldığı yerden giriş yapmaya hazırlanıyor.

GİRİŞ 13.11.2020 13:20 GÜNCELLEME 13.11.2020 13:20
Bu Habere 271 Yorum Yapılmış

Televizyonda ilk defa 19 Kasım 1993 tarihinde ekran macerasına başlangıç yapan ve sanat camiasının efsane ismi İbrahim Tatlıses'in sunuculuk koltuğunda oturduğu İbo Show, yeni bölümleriyle sayılı günler sonra sevenlerini ağırlayacak. 2011 senesinde de talihsiz bir saldırı girişimine maruz kalan usta türkücü İbrahim Tatlıses, uzun bir müddet süresince tedavi altında tutulması nedeniyle sunuculuğunu üstlendiği İbo Show programı da final yaparak yayın hayatını noktalamak durumunda kalmıştı. Verdiği yaşam mücadelesi sonrası zorlu günleri geride bırakarak eski sağlığına yeniden kavuşan İbrahim Tatlıses, 9 yıl sonra ilk kez program yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşamaya başladı.

Kurtlar Vadisi’yle nam salan Nefise Karatay'ın yankı uyandıran dizisi ortalığı kasıp kavuracak!

 

İbo Show isimli talk-show programında provalar tüm hızıyla başlarken, İbrahim Tatlıses'in konuk olarak ağırlayacağı ilk isimler de netlik kazandı. TV100'ün haberine göre; aralarında Tarkan ve Sezen Aksu'nun da olduğu dev isimleri davet etmek isteyen Tatlıses'in İbo Show'un açılışını Kutsi, Deniz Seki, Sibel Can, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'la beraber yapacağının bilgisine ulaşıldı. Normal şartlar altında 31 Ekim Cumartesi tarihi itibariyle yayın hayatına başlaması beklenen İbo Show, İzmir'de 6,6 şiddetinde vuku bulan ve birçok sayıda ölü ve yaralı vatandaşın olduğu tespit edilen deprem nedeniyle ileri bir tarihi ertelenmişti. Fakat Star TV kanadından gelen en son açıklamalar doğrultusunda kesin yayın tarihi ilan edilerek 14 Kasım Cumartesi tarihinde ekrana geleceği belirtildi.

9 yıl aranın ardından tekrardan televizyon ekranlarına dönmenin gururunu yaşayan Tatlıses, geçtiğimiz günlerde programın tanıtım fragmanı çekimlerini gerçekleştirmek üzere kamera karşısındaki yerini aldı. İmparator ilk fragmanda, "Çok özledim be" şeklinde ifadelere yer vererek tüm dikkatleri üzerine çekti.

YORUMLAR 271
  • Aram Çilingir 3 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim tatlıses Bey, başınıza gelen onca şeyden sonra neden size taş atıyorlar anlamıyorum bence bir efsane olduğun için ve seni kıskanıyorlar ama seni seviyorum umarım senin için en iyisiSeni çocukluğumdan şimdiye kadar dinledim, dünyadaki en güçlü sese sahipsin, tanrı sana yardım etsinSaygılarımızla imparotor ibrahim tatlises onun üzerine ses tanimam tanimadimda seni cok seviyorum cok özletin kendini hade insAllah kisa zamanda yeniden o güzelim sesinden yeni eserler
    Cevapla
  • geride kaldı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm bu ünlüler geçmişte kaldı 90lı yılların formatı bunlar en fazla üç ay program olur
    Cevapla
  • Elif 3 yıl önce Şikayet Et
    Harikasın cok yaşa seni cok seviyoruz
    Cevapla
  • 43 HALİL 07 3 yıl önce Şikayet Et
    tükenmişlik,, bitmiş hala okey dönüyor
    Cevapla
  • Aram Çilingir 3 yıl önce Şikayet Et
    bugün iboshow izliyorum ve sana bol şans ve sağlık diliyorum ibrahim tatlises iboshow'unu her zaman takip edeceğim keşke orada olabilseydim ama her zaman kalbimde olacaksın ibrahim tatlises tanrı seni gözetlesin ve korusun olmayacak gel senin gibi dünyada bir efsanesin daha ne demeliyim seni sevgilerimle Aram Çilingir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?