Kuruluş Osman'ın efsane oyuncusundan kahreden haber! Ölen dedesine duygusal veda...

ATV ekranlarında yeni sezonuyla ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Kuruluş Osman dizi projesinin oyuncusu yürek burkan haberi sosyal mecra aracılığıyla paylaştı. Kuruluş Osman yapımında Abdurrahman Gazi karakterini üstlenen Celal Al Nebioğlu, dedesi Hacı İbrahim Nebioğlu'nun son nefesini vererek yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Kuruluş Osman'ın efsane oyuncusundan kahreden haber! Ölen dedesine duygusal veda...
Kuruluş Osman'ın efsane oyuncusundan kahreden haber! Ölen dedesine duygusal veda...
GİRİŞ 08.10.2020 01:20 GÜNCELLEME 08.10.2020 01:20
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında yüksek izlenme oranlarıyla ön plana yerleşen ve yeni sezonunda usta oyuncuları da hanesine ilave ederek iddialı bir çıkış yakalamayı hedefleyen Kuruluş Osman'ın başroldeki ismi acı haberi sevenleriyle paylaştı. Ertuğrul Gazi'nin hayat hikayesinin, kahramanlıklarının ve dönemin savaşlarının konu olarak işlendiği Diriliş Ertuğrul yapımında da Abdurrahman Alp karakteriyle seyircisinin gönlünde taht kuran Celal Al Nebioğlu'nun dedesi son yolculuğuna uğurlandı. Diriliş Ertuğrul dizisinde elde ettiği başarılı performansı Kuruluş Osman'da hız kesmeden sürdüren Celal Al Nebioğlu'nun dedesinin vefatı, ailesi ve yakın çevresi başta olmak üzerine hayranlarını yasa boğarken rahmet, sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundular.

Masumlar Apartmanı'nda hayalleri süsleyen sahne! Görenler mest olup hayranlığını gizleyemedi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.bölüm fragmanı? Pusuya yatırdı! Hızır'a ağır darbe indirdi...

 

Kuruluş Osman oyuncusu dedesinin vefat haberini şu sözlerle duyurdu: ''Öyle bir hayat ki, bir gözü 40 yıldır görmeyen diğer gözü de yüzde 10 görmeyen, kulakları neredeyse tamamen duymamasına rağmen her gece kalkıp teheccüd namazını kılıp sabah namazına kadar uyumadan saatlerce secdede dualar, tesbihat yapan, camiye 1 saat önce gidip en geç çıkan, sabah namazdan sonra 2-3 cüz kuran okuyan, nafile namazlarını kaçırmayan, delail-i hayrat salavat kitabını 40 yıldır devamlı okuyan, ömrünü Kur'an-ı Kerim'le namazla zikirle geçirmiş, darda düşen herkesin yardımına büyük bir aşkla koşan, camiiyi kendine 2.ev kılan, namaz aşığı, Allah'a dost olan ve benim buralara gelmemde çok büyük emeği olan dua pınarım Nebioğlu Hacı İbrahim dedem fecr vakti sabah namazından sonra secdedeyken elinde tesbihiyle maşuğuyla buluşmuş ve öylece kalmıştır, Hakk'a ruhunu teslim etmiştir.''

YORUMLAR 44
  • Yiğido58 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ZEYNEP 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin
    Cevapla
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bereketli bir dünya hayatı yaşamış. Helal olsun.
    Cevapla
  • Rahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Ne güzel bir yaşam ve ölüm. Allah herkese böyle bir yaşam ve ölüm nasip etsin. Allah kalanlara da sabır versin.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil