Uyanış Büyük Selçuklu 4.bölüm fragmanı: ''Verdiğimiz her şeyi ziyadesiyle almasını biliriz!''

TRT1 kanalında 13 Ekim tarihinde yayına giren Uyanış Büyük Selçuklu 3.son bölümde; Melikşah, tüm risk unsurlarının doğurabileceği sonuçları görmezden gelerek oğluyla özlemini dindirmeye niyetlidir. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Atacağı adım sonrası devletin uğrayabileceği felaketlerin farkında olan Melikşah önemli bir yol ayrımına girerek seçim yapmak zorunda kaldı. Uyanış Büyük Selçuklu 4.bölüm fragmanı çıktı.

Uyanış Büyük Selçuklu 4.bölüm fragmanı: ''Verdiğimiz her şeyi ziyadesiyle almasını biliriz!''
Uyanış Büyük Selçuklu 4.bölüm fragmanı: ''Verdiğimiz her şeyi ziyadesiyle almasını biliriz!''
GİRİŞ 18.10.2020 22:37 GÜNCELLEME 18.10.2020 22:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Kendisini mühim bir dönemecin içerisinde bulan Melikşah, çok uzun bir süredir çektiği evlat özlemine son vermek adına karar verme aşamasına geçmiştir. TRT1'de soluksuzca takip edilen sahnelere imza atan Uyanış Büyük Selçuklu 3.son bölümde; Evladıyla bir an evvel kavuşmak üzere kollarını sıvayarak arayışlarını son sürat devam ettiren Melikşah, emelini gerçekleştirmeye çalışması halinde devletin akıbetine tehlikeye uğratacağına ilişkin uyarı alır. Diğer taraftan Melikşah'ın oğlu olan Sencer ise devlete düzenlenen saldırı girişiminin sorumlularını tespit edip Batınilerin parmağı olduğunu açığa çıkarmasının ardından Uyanış Büyük Selçuklu 4.bölüm fragmanı sorgulamaları hız kesmeden yürütülmeye başlandı.

Çukur'da ters köşe yapan bomba ayrılık! Hiç akla gelmeyecek isim resmen yolun sonuna geldi...

TV8 O Ses Türkiye yayından kalkacak mı? Acun Ilıcalı'nın yeni sezon projesi gün yüzüne çıktı!

 

Öte yandan devleti güç duruma düşürmek adına her yolu mübah gören Batınilerin üstesinden gelebilmek için akla karayı saçan Nizamülmülk hiç vakit kaybetmeden yol haritası çizmeye çalışmasının akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 4.bölüm fragmanı izleyicisinin karşısına geçti. Batınilerin yol açtığı olumsuz etkiyi bertaraf edebilmek adına hummalı bir araştırma sürecine giren Sencer ise hem devlet karşıtı faaliyetlerini deşifre edebilmek hem de devletin geleceğini kurtarabilmek için harekete geçmesinin sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 4.BÖLÜM FRAGMANINDA TANSİYON YÜKSELTEN SAHNE!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 4.bölüm fragmanını ekrana taşındı.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 4.bölümüyle 19 Ekim Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

YORUMLAR 5
  • akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin ruhu müthiş teknik çekim şahane elbette bazı ufak tefek hatalar olacak mesala kafe anlayışı türk islam tarihinde yoktur gibi,Artık Türk islam temalı dizileri piyasaya sürme zamanı,
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 3 yıl önce Şikayet Et
    Dogruyu konusan Dogru Adina Su ana Kadar seyrettigimiz en iyi tarihi dizi .. Hareketli sahneler de kameranin ustaligi diyaloglar profosyonelce ..Kisaca kendini seyrettiren bir dizi ..Helal olsun ..
    Cevapla
  • Serce 3 yıl önce Şikayet Et
    Baba ile oglu hemen henmen ayni yas olmus bari babasinin saclarini beyazlatin nebileyim bir degisleri yapilsa bence daha hos olurdu
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Diziye bayiliyorum
    Cevapla
  • emirhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir sahne idi maşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek