Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.bölüm fragmanı: Yumurta kapıya dayandı! Fırtınayla boğuşuyor

ATV kanalında yayına giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.son bölümde Çakırbeyli üyeleri bir yandan Sincanlılarla mücadelesini sürdürürken diğer yandan da Korkmazlar ile zorlayıcı rekabetin ipini göğüslemektedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde gözünü karartan Yaman'ın, Şahin'e meydan okuyarak açıkça tehdit savurması olayların seyrini değiştirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 20.10.2020 17:07 GÜNCELLEME 20.10.2020 17:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Başına buyruk tutum ve davranışlarını uyarılara aldırış etmeksizin sürdürmekte ısrarcı olan Alparslan'ın, Celal Sincanlı'yı etkisiz hale getirmesi sonucunda masadaki gerginlik kat sayısı hat safhaya ulaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.son bölümde; Öcünü alma sevdasıyla yanıp tutuşan Bahar ise yapılanı yanlarına kar bırakmamak ve faturasını kısasa kısas bir şekilde ödetmek için Hızır Çakırbeyli'yi ölümle burun buruna getirdi. Öte yandan masadaki üyelere fikir danışmayıp kararlarını oy birliğine sunmadan gerçekleştirmeye koyulan Alparslan'ın girişimleri yüzünden Çakırbeyli ve Façalılar arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlarken, ölümden kıl payı kurtulan Hızır'ın kaldırıldığı hastanede tedavi süreci devam ederken İlyas'ın ailenin reisi olduğunu ilan etmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.bölüm fragmanı bekleniyor.

Masumlar Apartmanı açıklamasıyla şaşkına uğrattı: Nurgül Yeşilçay'dan gerginliği artıran sözler

Beyazıt Öztürk'ten hem üzücü hem sevindiren haber! Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'yi kaldıracak mı?

 

Haşmet'in senelerdir arkadaşlık bağı kurduğu Celal'i ortadan kaldıran Alparslan'ın masa üyeleri tarafından koyulan kural dahilinde cezaya tutulmasını talep ederken, İlyas ise hasımlarınca hedef alınan ağabeyine düzenlenen ölümcül saldırı girişiminin intikamını almak üzere dört koldan faaliyete geçmesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.bölüm fragmanı yayına girdi mi? İlyas, Bahar'ın işini bitirme görevini yerine getirmesi için Yavuz'a mühlet verirken Yaman da boş durmayıp soluğu Şahin'in yanında alırken tehditkar konuşmalarda bulunmasının sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 168.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Salı akşamı heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle dizi severleri ağırlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.bölüm fragmanı yayına girdi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'IN FİNAL SAHNESİ GÜNDEM OLDU!

YORUMLAR 12
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan film, helede oyuncuların çoğu acemi
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin seyrettiği filme bak.Bahceli de seyrediyordu
    Cevapla
  • kanarya535 3 yıl önce Şikayet Et
    abuzer hem çukurda racon kesiyor hemde eşkiyada....büyüksün
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek baron Abuzer Kömürcü’nün gelmesi iyi oldu. Adamın ilk sözü yorum yapma lan it oldu
    Cevapla
  • Niyazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski tadı yok yakında final yapar
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    oldu olasi tadi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?