MasterChef Türkiye hanesinden bir isim daha silindi! Rakiplerinin arasında boy gösteremeyecek

Her hafta bir yarışmacı ismin hayallerine veda ettiği MasterChef Türkiye'de 2 kademeli olarak gerçekleşen final etabında herkes yapabileceklerinin en iyisini ortaya koymaya çalıştı. MasterChef Türkiye'de jüri üyelerinin talep ettiği malzemelerden ve hazırlanma tekniklerinden yararlanarak leziz bir menü servis etmek için yarışmacılar ter dökerken bu hafta elenen yarışmacı Didem olarak belirlendi.

MasterChef Türkiye hanesinden bir isim daha silindi! Rakiplerinin arasında boy gösteremeyecek
MasterChef Türkiye hanesinden bir isim daha silindi! Rakiplerinin arasında boy gösteremeyecek
GİRİŞ 20.10.2020 00:18 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye'den elenen yarışmacı Didem hakkında değerlendirmelerde bulunarak; ''Birinciye baktım; sos zannettim, yok. İkincisi sinire benzeyen, acaba kılçık mı bize mi bıraktı dedim o da değil. Sonra baktım ki balığın ortasına çiğ, tam pişmemiş. Ne kadar buharda kaldı, nasıl kaldı bilmiyorum. Ama en kötüsü de bizim zaten yemeğimizin %50'si sunum, havyarların tane tane ay parçası gibi balığın üzerinde dizili olması gerekiyordu. Sosunda bir problem yoktu, balığın çiğdi. Diğerlerine göre daha az pişmişti. Sen de gördün zaten üstteki havyarlarda patır patır patlamış, orada balığın ısı derecesi düşmesi gerekirdi. Bunu da yapmış olmana rağmen herhalde başka bir yerde sıkıntı yaşadın, yemekle ilgili taraf bu'' sözlerini kaydetti.

TRT1 Uyanış Büyük Selçuklu projesinin setinde korkutucu kaza! Ekin Koç kılıçtan yara aldı...

Somer Sivrioğlu da MasterChef Türkiye'ye veda eden Didem için söz alarak, ''Senin ilk geldiğin hafta elenebileceğini düşünmüştük, hatta sana oldukça tatlı sert bir uyarıda bulunmuştuk. Bu biraz işe yaradı sanki, çünkü ondan sonra sürekli üzerine koydun. Takım için puanlar aldın, kendini ilerlettin. Ve çok ciddi handikaplarla geldin buraya, buranın en büyük iki handikabı; birincisi en son giren yarışmacı olman, ikincisi mutfak eğitiminin olmaması. Bunların ikisi de sende var, buna rağmen üç hafta bir rodeo gibi burası... O atın üzerinde durabildin, düşmedin ve güzel savaştın! Bence bugün gidiyorsun ama kendinle gurur duymaman için hiçbir sebep yok. Biz senin mücadelenden son derece memnunuz.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

O Ses Türkiye, TV8'e veda etti: Beyazıt, Acun Ilıcalı'nın aldığı kararı bildirdi! Olmayacak...

Nurgül Yeşilçay'dan tansiyon yükselten Masumlar Apartmanı çıkışı! Seyirci bu habere kilitlendi

MasterChef Türkiye serüveni son bulan Didem de elenmesinin ardından stüdyoda duygu ve düşüncelerini paylaşarak şu sözlerle veda etti: ''Zaten uğraş vermemin tek sebebi üç büyük şefe güzel tabaklar çıkarabilmekti. Her seferinde bunun için uğraştım. Ve bunun için güzel tabaklar çıkarmaya çalıştım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım çünkü sizin gibi büyük şeflere tabak çıkarmak ve şu an burada olmak çok gurur verici bir durum. Aynı zamanda üzgünüm çünkü gidiyorum, tekrardan yarışamayacağım ve tekrardan burada olmayacağım. Masterchef Türkiye'ye yedeklerden geldim, çok mutluydum. Ama bana kattıklarınız için çok teşekkür ederim, iyi ki sizleri tanımışım. Ve iyi ki bir şekilde tekrardan geri dönmüşüm, çok teşekkür ederim her şey için. İyi ki varsınız!'' 

YORUMLAR 7
  • Murat izmit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurgu murgu siz yinede izliyormusunuz ina bakin suan tepki almak bile pirim arttiriyor
    Cevapla
  • HALK 3 yıl önce Şikayet Et
    program gayet güzel.
    Cevapla
  • kosovali 3 yıl önce Şikayet Et
    baştan sona kurgu oldugu cok belli
    Cevapla
  • Çaycuma 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle kurgu didem en iyi yemeği yapsaydi yine gidecekti
    Cevapla
  • Resul YANIK 3 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz bir program derhal yayından kaldırılmalı
    Cevapla
  • mesut kocakaya 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen RTÜK müsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!