Öğretmen dizisi reyting savaşında yenik düştü! Finale doğru adım adım: Son düzlüğe girildi...

Reyting oranlarında istediği sonuçları elde edemediği için final kararına giden Fox TV, geçtiğimiz sezon ekran yolculuğunda yürümeye başlayan Öğretmen dizisinin yayından çekmeye hazırlanıyor. Her ne kadar Fox TV ekranına gelen ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekmiş olmayı başarsa da ilerleyen zamanlarda izlenmelerde düşüş yaşamaya başlayan Öğretmen dizisi ekran hayatına veda edecek.

Öğretmen dizisi reyting savaşında yenik düştü! Finale doğru adım adım: Son düzlüğe girildi...
Öğretmen dizisi reyting savaşında yenik düştü! Finale doğru adım adım: Son düzlüğe girildi...
GİRİŞ 09.11.2020 10:07 GÜNCELLEME 09.11.2020 10:07
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Fox TV kanalında yalnızca dört bölüm yayına giren ve pandemi sürecinin araya girmesinden ötürü serüvenine ara vermek mecburiyetinde kalan Öğretmen dizi projesi yeni yayın döneminde ekrandaki yerini almış olsa da hedeflemiş oldukları başarı seviyesini tutturamadı. Senaristliğinde Merve Birgin'in üstlendiği ve yapımcılığında da Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan'ın yer aldığı, yönetmenliğinde ise Koray Kerimoğlu'nun bulunduğu MED Yapım – MF Yapımla Fox TV ekranına taşınan Öğretmen dizisi aynı kanalda yayına giren Sen Çal Kapımı projesinin reytinglerdeki başarısına gölge düşürmemek için pazar günü izleyici kitlesinin karşısına geçmişti.

 

Yeni yayın gününde reyting düzeyinin planlanan seyirde gitmemesinden ötürü Öğretmen dizisi şayet yayın akışında herhangi bir değişiklik yapılmaması halinde 9.bölümüyle ekran macerasını noktalayacağının bilgisine ulaşıldı. Mesleğini icra ettiği okulun içerisinde bulunan öğrencileri başta olmak üzere herkese insanlık bilincini derinden aşılamak amacı güden Akif adlı bir öğretmenin yaşam hikayesini konu olarak işleyen Öğretmen dizisinin final yapacak olması seyircisini hayal kırıklığına uğrattı.

ÖĞRETMEN DİZİSİ REYTİNGLERDE ÇAKILDI!

Alışılagelmişin dışında bir eksen çevresinde olayların şekillendiği, okulda meydana gelen ve tüm soru işaretlerini de ardında bırakan cinayetin perde arkasının çarpıcı şekilde gözler önüne serildiği Öğretmen dizisi son bölümüyle Total reyting grubunda ilk 10'a giremezken, AB'de ise 7. sırada yer alabildi.

YORUMLAR 16
  • Ayşegül akgül 3 yıl önce Şikayet Et
    Reyting oranlari umurumuzda degil bizim biz seviyorduk ailece diziyi seneryosu son derece siradan olan sen cal kapimi dizisi yüzünden bitmesi akif karekterini ilker kalelinin guzel ve etkileyici oyunculuğunu göremeyecek olmak bizim için gerçekten üzücü kim ne derse desin farkli ve guzel bir projeydi üzgünüz
    Cevapla
  • kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Reyting cihazı olan aptallara internet çağında ne gerek var veya bu gerzeklerin bizim izlediğimiz şeyleri belirlemesi ne kadar doğru? Al sana bir milenyum problemi daha.
    Cevapla
  • VlcN 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin orijinal versiyonu zaten 10-11 bölüm falan zaten-her biri bir saat olmak üzere- neyini uzatabilirlerdi inanın bilmiyorum
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi nedeniyle reytingleri düştü ilk yayınlandığı zamanlar reytinglerde iyiydi pandemi yüzünden reytingi düşmeyen dizi kalmadı çukur bile 6lara düştü şuan ekranda gördüğünüz dizilerin hepsi bitecek pandemi yüzünden
    Cevapla
  • Eser 3 yıl önce Şikayet Et
    Başaramadık abi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...