Nusret'in önündeki kuyruk gerçek mi? Olay iddia...

'Tuz serpme' hareketi ile dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe'nin, Etiler ve Nişantaşı'ndaki şubelerinin önündeki kuyrukla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

GİRİŞ 20.10.2020 18:25 GÜNCELLEME 20.10.2020 21:02
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesinden Orkun Ün'ün, "Meğer o kuyruktakiler figüranmış" başlıklı yazısı şöyle:

 

 

"Nusret’in dükkanları önündeki kalabalığa hiç anlam veremiyordum. 'Yağmur çamur dinlemeyen yüzlerce kişi, kapıda içeriye girmek için sıra bekliyor, bu nasıl olur' diyordum. İçeride bedava dağıtılan bir şey de yok üstelik' diye hayret ediyordum. Kısmen bazı cevaplara ulaştım.

İddialara göre (aslında bu iddiaları yazıyı yazmadan önce sağlam kanıtlara dayandırdım) Nusret’in, Etiler ve Nişantaşı'ndaki şubelerinde kapılarda figüranlar bekliyormuş.

 

 

Bir düşünsenize. Nusret’in restoranına gidip, içeceğinden salatasına. Ara sıcaklardan ana yemeğe bir ziyafet çekecekseniz eğer. Kişi başı en az 1500 TL’yi gözden çıkarmanız lazım. Tercihlerinize göre bu tutar uçuk rakamlara kadar çıkabiliyor.

Siz kişi başı 1500 TL vereceğiniz bir yere girmek için sıra bekler misiniz? Yağmur çamurda sırılsıklam olmayı göze alıp, 'Amaaan olsun yeter ki içeriye gireyim' deyip orada dikilir misiniz? Ben ödeyeceğiniz en düşük (!) ücreti yazdım.

Biraz daha yükseltelim. Kişi başı 3 bin lira ödeyeceğinizi varsayalım. Toplu taşıma ile gitmezsiniz diye tahmin ediyorum restorana. E o kalabalığın her biri arabasıyla gelse, Etiler’de de Nişantaşı’nda da o talebi karşılayacak bir vale sistemi, hadi valeyi geçtim otopark alanı yok.

Kafam bu sorularla meşgulken, Nusret’in Nişantaşı’ndaki yeni şubesinin önünden geçtim. Yağmur yağıyor. Hava nasıl serin belli değil. Ama kapıdaki kuyruk Maçka’dan Hüsrev Gerede Caddesi’nin başına kadar uzuyor.

Yok mümkün değil. Gerçekten olacak iş değil. Benzer kuyruklar Beşiktaş’taki Midyeci Ahmet’in önünde de sık sık görülüyor. Meğer o işin gerçeği zaten bilinen bir durummuş.

Yakındaki bir üniversitenin öğrencilerine Midyeci Ahmet’in ekibi tarafından 150 lira ödeniyormuş. Ve o para karşılığında öğrencilerin sıraya girmeleri, sıranın başına geldikten sonra tekrar en sonuna doğru geçmeleri isteniyormuş."

YORUMLAR 32
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Gidenler biraz beyin yesin belki işe yarar.
    Cevapla
  • Forza 3 yıl önce Şikayet Et
    Adanaya gelin karışık ızgara yanında bol salata maksimum 50 tl. iki kişi doyar. Kıyma tavuk ciğer külbastı. Bak canım ciğer çekti diyorsan gece 3 de bile bir telefonla evinde. O saatde bile sıcak tandır ekmeği ile.
    Cevapla
  • Emrah 3 yıl önce Şikayet Et
    Yemek icin sira beklenin iki gram akli yoktur giden koseebasindaki restoranlarda yiyen marka diye gidilmrz
    Cevapla
  • Dilenci 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokakta bir dilenci rastgelse cüzdandaki en bozuk paralara bakarız. Bir yemek için asgari ücret vermek.. ne diyelim kimisinin parası çoktur, kimisinin aklı yoktur
    Cevapla
  • Erkantufan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünya onadakalmaz
    Cevapla
  • ultra 3 yıl önce Şikayet Et
    neyin peşindesiniz anlamadım. Ben hiç gitmedim çünkü bana hitap etmiyor. Parası olan gider ne uğraşiýorsunuz adamla. Bir sürü et lokantası dönerci var gidilebilecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı