Kuruluş Osman'ın ünlü oyuncusundan dillerden düşmeyecek itiraf! İlginin merkezine oturtuldu...

İlk sezonundaki başarısından hiçbir şey kaybetmeden istikrarlı bir şekilde yüksek reyting oranları elden Kuruluş Osman dizisinin oyuncu Özge Törer göze çarpan itiraflarını peş peşe sıraladı. Kuruluş Osman'da altından kalkması güç olan sahnelerin bile üstesinden gelerek tam not alan Özge Törer, oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide en fazla hangi sahneden etkilendiğini de açıkça anlattı.

GİRİŞ 16.11.2020 22:47 GÜNCELLEME 16.11.2020 22:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Televizyonda yayına giren etkileyici sahnelerinde olduğu kadar sosyal medya platformu aracılığıyla yayıncı kuruluş tarafından paylaşılan videoları da rağbet görerek her hafta trendlere yerleşen Kuruluş Osman projesinin oyuncusu Özge Törer merak edilen konulara açıklık getirdi. Kuruluş Osman dizisinin yapımcılığını üstlenen Bozdağ Film'in YouTube kanalına özel bir röportaj vererek hayran kitlesinin dikkatlerini üzerinde toplayan Özge Törer başrolünde olduğu dizi, prodüksiyon ve oynadığı Bala Hatun'a dair tüm düşüncelerini izleyicilerle paylaştı.

İbo Show konuğu Deniz Seki sessizliğini bozdu! Sabrının sınırı taşınca isyan bayrağını kaldırdı

Ekrana geldiği her hafta ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman oyuncusu Özge Törer, gerek kendisine yazılan karakter başta olmak üzere hayata geçirilen bu projeye alışma sürecini seyircisine aydınlatarak ilk etapta çok çekindiğini itiraf etti. 

MasterChef Türkiye ekibinden çıkarıldı! Artık adı geçmeyecek: Programda şoke eden ayrılık geldi

 

‘’Ata nasıl bineceğim, dövüş nasıl oynayacağım ve aynı zamanda karakteri nasıl bir tutacağım’’ şeklinde ifadelere yer vererek çekindiği noktaların neler olduğunu dile getiren Kuruluş Osman oyuncusu Özge Törer, ‘’Ne kadar çok ister ve kendini inandırırsan o kadar kendini kaptırıyorsun. Sonunda bir baktım ki artık Bala hatun diye bir karakter var’’ diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TV8 sahibi Acun Ilıcalı'yı korkutan olay: İlk defa bu kadar endişeli konuştu! Riske girdi...

Öte yandan şimdiye kadar rol üstlendiği sahneler arasından hangisinin daha fazla etkisi altında kaldığını da anlatarak, 2.sezonun başında ekrana taşınan ‘’oba baskını sahnesi’’ olduğunu belirtti. Çekilen bu sahnenin kendi gözünde gerçeği asla aratmadığını vurgulayan Kuruluş Osman oyuncusu Özge Törer, ‘’Bala Hatun’un o sahnedeki çaresizliği, acısı, ne yapacağını bilmez hali... Çok şükür böyle bir şey yaşamadım ama resmen yaşamış gibi oldum orada. O kadar çok etkilendim ki o sahnede’’ dedi.

Kuruluş Osman dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiği platonun en büyük olanakları olduğunu vurgulayan Törer, bu sayede dönemin gerçekliğini hissettiklerini açıklayarak prodüksiyondan duyduğu memnuniyeti gözler önüne serdi. ‘’Büyük ve meşakkatli bir işin içerisindeyiz. Zorlu ve güzel şartlarda çalışıyoruz’’ ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, Bala Hatun karakterinde zaman içerisinde meydana gelen değişimleri de ustalıkla değerlendirdi.

KURULUŞ OSMAN OYUNCUSU ÖZGE TÖRER: ''OSMAN BEY'İN ALP'İ GİBİ...''

Her ne olursa olsun mücadelenin asla bitmeyeceği ve birden fazla faktörle mücadele etmesi gerektiğini ifade ederek ''Osman Bey'in Alp'i gibi'' nitelendirmesinde bulunan Kuruluş Osman oyuncusu Özge Törer, Gözü kara, cesur, acısıyla dimdik ayakta durabilen bir hatun. Artık birçok şeyi kendi himayesi altına almaya çalışan, zorluklara beyiyle birlikte göğüs germeye çalışan bir hatun var. Beyinin arkasında bir mücadelede, obada bir mücadelede, hatunlar arasında bir mücadelede, yani bitmeyecek bir mücadelede” şeklinde durumunu izah etti.

YORUMLAR 7
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi gercekten sacmaliyor izliyorum ama sirf saçmalıkları icin koskoca osman bey oyuncak olmuş önüne gelen racon kesiyor bizim osman beyi neden bukadar gülünc hale geliyor osman bey diyince akan sular durmali herkes haddini bilmeli hatunlar bile kafa tutuyor
    Cevapla
  • BOŞ BELEŞ DİZİ 3 yıl önce Şikayet Et
    bala hatun karacamı kurucamıdır kulucahisarmıdır nedir orayı git feth et senarist o kadar güzel yazmışki osman bey 10 kişi ile feth etti 20 kişi ile bizans geri aldı (tarihin hangi kıyısında olmuşsa tam bi fantastik film gibi) sen osmandan önce alman çok güzel olurdu senarist duyuyormusun bize bir fantastik olay daha yaşat çok güzel ya şaka gibi izliyorum komedi filmlerini aratmıyor
    Cevapla
  • TaTaNGa 3 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin.Dizi bittikten 2 gün sonra tam zıttı bir projede eylemde görürüz kendilerini.Alıştık biz bunlara.Bildiğin çizgi film olmuş :)
    Cevapla
  • KARA 3 yıl önce Şikayet Et
    dirilişin yanından bile gecemez.. tadı yok.. cuneyt arkın gibi efsaneyi koydular .... başroldeki kişi oyunculuk yapabilecek oz aman özlemle bekliceksin nerde izliyorum sadece tarih meram oldugu için izlemesemde olur zihniyetindeyim
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 3 yıl önce Şikayet Et
    İzleme ozaman...silah zoruylamı izletiyorlar?
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    inşallah halime hatun gibi kendini kaybetmezsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...