Kırmızı Oda dizisinde şaşırtan veda! Binnur Kaya sosyal medyadan cevap verdi

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosunda şaşırtan bir değişikliğe gidildi. Hikayesiyle herkesi derinden etkileyen Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen, diziye veda etti. Binnur Kaya sosyal medya hesabından Sözen için yazdıklarıyla herkesi duygulandırdı.

Kırmızı Oda dizisinde şaşırtan veda! Binnur Kaya sosyal medyadan cevap verdi
Kırmızı Oda dizisinde şaşırtan veda! Binnur Kaya sosyal medyadan cevap verdi
GİRİŞ 28.11.2020 10:22 GÜNCELLEME 28.11.2020 10:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Her hafta cuma akşamları TV 8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde hikayesiyle başından beri herkesi derinden yaralayan, oyunculuğuyla takdirleri toplayan Melisa Sözen diziden ayrıldı. Son bölünde Melisa Sözen'in oynadığı Alya karakterinin değişimi ise geceye damga vurdu. Peki sevilen oyuncu diziden neden ayrıldı? 

MELİSA SÖZEN DİZİNDEN NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

Dizide yaşadığı zor hayat nedeniyle büyük bir karanlığa gömülen ve Doktor Hanım'ın sevgisi sayesinde hayata dönmeye başlayan Alya, son terapiye yepyeni imajıyla geldi.

Başarılı oyuncu Melisa Sözen'in oynadığı Alya karakteri senaryo gereği diziden ayrıldı. Sözen duygularını instagram hesabından böyle paylaştı;

"Alya hayatımın bir dönemini aldı, şifalandırdı, sarıp sarmaladı. Alya’yla çıktığım bu yolculuğun ömrümün en kıymetli dönemlerinden biri olduğunu biliyorum. Geriye bir tatlı huzur kaldı. Kamera önünde ve arkasında muhteşem bir ekiple çalıştım. Her anlarını yaptıkları işe veren, işini çok severek yapan bu güzel ekipteki her bir kişiye çok teşekkür ederim. Özverinizi ve desteğinizi hiç esirgemediniz. Canım Cem ve dünyanın en muhteşem partneri canım Binnur ikinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim ne çok şey öğrendim ne çok mutlu oldum sizinle... Sevgili Gülseren Hanım size de ayrıca teşekkür ederim kırıklarını sarıp iyileştirdiğiniz her bir ruh için. Banu’cuğum her hafta büyük bir sevgiyle yazdığın her bir sahne için çok teşekkür ederim, ellerine sağlık.  Ve sevgili seyircimize de 13 hafta boyunca bu yolculuğa ortak oldukları, destekleri ve güzel mesajları için çok teşekkür ediyorum.  Son olarak da bu sene her bir kanalda her bir dizide devleşen ve seyirciyi büyüleyen kadın meslektaşlarıma çok teşekkür ederim, her biriniz ilham oldunuz. Ne güzel oldu hangi kanalı açsak bir kadın hikayesine denk gelmek! " dedi

DİZİNİN BAŞROL OYUNCUSU BİNNUR KAYA MELİSA SÖZEN'E BÖYLE VEDA ETTİ!

Dizide Doktor Hanım'ı oynayan Binnur Kaya ise Instagram'dan yaptığı paylaşımla Melisa Sözen'e veda etti. Binnur Kaya, paylaşımının altına şunları yazdı:

"Bir varmış, bir yokmuş... Güzel memleketimin, güzel insanları yaşadıkları acıları içlerine gömerken, bir prenses onlardan birine nefesini üflemiş, acılarını dillendirmiş ve can katmış canına... Prenses Melisa... Bağrımıza basıp, şefkatle saçlarını okşamak istediğimiz bir can bıraktın hayatlarımıza...Dilerim hayat da senin saçlarını şefkatle okşayıp, gözünden sakınsın seni...Bizi onurlandırdın...Güle güle git, yolların açık olsun. Şimdiden özledim"

YORUMLAR 4
  • Nurdan karacik 3 yıl önce Şikayet Et
    Alya seni çok sevdim mutluluğu hak ediyorsun
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin cekimleri o kadar kotu ki, ben hayatimda surata bu kadar yakin plan ceken bir film/dizi gormedim. Doktorun gozundeki et beninden bilmemne hastanin cenesindeki sakal tanesine kadar her ayrintiyi görüyoruz. Koca tlevizyonda yarim metre burun arkadas! Bu zulümdür.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin başında olaylar gerçek hayattan diyor. Avrupa İnsan hakları mahkemesinde görev yapan böyle bir ruh hastası Türk kadını ne zaman olmuştur? Eğer bu gerçekse bu kadın deşifre edilmiş olmuyor mu? Bu durum psikologların hastanın bilgilerini gizli tutma ilkesine aykırı değil mi?
    Cevapla
  • s.e. 3 yıl önce Şikayet Et
    neden şaşırtıcı ki. bu dizinin formatı bu. danışanlar sağlığına kavuşunca normal hayatına dönecek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Alçakça anlaşmayı duyurdu!