Kuruluş Osman'ın güçlü oyuncusunu ilk kez böyle göreceksiniz! Ağlayarak duygu seline kapıldı...

Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda yer aldığı ilk günden itibaren performansıyla dillerden düşmeyen Buse Arslan, samimi açıklamalar gerçekleştirdi. Kuruluş Osman'da rolünü başarılı şekilde oynayabilmek için ciddi bir eğitim sürecinden geçtiğini anlatan Buse Arslan, dizide en fazla etkisi altında kaldığı sahneyi dile getirdiği esnada gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 08.12.2020 10:02 GÜNCELLEME 08.12.2020 10:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Her defasında rakiplerine önemli ölçüde fark atarak tahtını kimselere kaptırmayan Kuruluş Osman'ın ilgi gören oyuncusu Buse Arslan, içtenliğini konuşturarak sıcak bir dille takipçilerine özel açıklamalarda bulundu. Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde rağbet gören Kuruluş Osman dizisinin yapımcılığını üstlenen Bozdağ Film, Youtube platformunda Buse Arslan ile çok konuşulacak bir röportaj yaptı.

Diriliş Ertuğrul kahramanı Engin Altan'ın yönetmeni şaşkına uğrattı: Barbaros'a adını yazdırdı!

Kuruluş Osman ekibine girdiği zamanlarda diğer tüm oyuncular ile beraber yoğun eğitimlerden geçtiğinin özellikle altını çizen Buse Arslan, “Asker arkadaşı gibi olduk. Kardeş ilişkisi gibi bir şey oldu. Bu eğitimler sayesinde her çekimden önce tüm oyuncular sahneyi yaşıyor oluyordu” şeklinde ifadelere yer verdi. Öte yandan Bozdağ Film Platosu’nu “Büyülü bir ortam” şeklinde nitelendiren Arslan, “Obadan ve platodan çıkıyorum, trafik ve bambaşka bir hayat. İçeri giriyorum, zaman duruyor” diyerek düşüncelerini belirtti.

MasterChef Türkiye yolculuğu bitti! Ekranda göremeyeceksiniz: Ayrılığı ortalığı fena çalkaladı

Kuruluş Osman'da herkesin dikkatini üzerine çeken Aygül Hatun karakteri hakkında da değerlendirmelerde bulunmayı ihmal etmeyen Buse Arslan, “Son derece zeki, kararlı ve kalbiyle hareket eden bir kadın. Kalbi obası ve Osman için atıyor. Osman Bey’le çocukluktan bu yana birlikte büyümüşler. Aygül’ün gözünde Osman çok güvenli bir yer” diyerek nasıl bir kişilik yapısına sahip olduğunu aktardı.

Kuruluş Osman'da Aygül karakterini oynadığı için kendini bir hayli şanslı hisseden yetenekli oyuncu, “Şu anda oynadığım savaşçı kadın imajı Türkiye’de kaç kadın oyuncuya nasip olmuştur bilmiyorum. Oynaması inanılmaz keyifli” sözleriyle vurgularken 2.sezonda en fazla etkilendiği sahneye yönelik de samimi bir itiraf yaparak, ''Osman Gazi'nin Aygül’ün oğluna sahip çıkıp adını koyduğu sahne'' olduğunu anlattı.

O sahneden çok etkilendiğini üstüne basa basa anlatan Buse Arslan, ''Osman Bey’in bebeği kabullenmesi ve sahip çıkmasını beklemiyordu Aygül. Kendisi de hiç kabul etmediği bebeğini Osman’ın tavrıyla kabul etmeye başladı.'' cümlelerini kullandığı sırada adeta duygu yoğunluğu yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

YORUMLAR 7
  • vatanım 3 yıl önce Şikayet Et
    ya diziye hala yorum yapıp ikide bir eleştirip duranlara da uyuz oluyorum izlemeyin arkadaşım izleme demekki izliyorsunuz ki eleştiriyorsunuz bu nasıl bir akıl yaa filmin başından beri hala eleştiri eleştiri hayret bişi yok tarihte böylemi yok şöylemi . sanki tarihi çok takip ediyorsunuzda birde dakika dakika her gün 24 saat tarihi yazacak değil zaten araştırılarak yazılan senaryo elbette doğaçlama olacak
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 3 yıl önce Şikayet Et
    eleştiri olacak ki daha iyisi olsun izleniyorsa iyi birşey kızmaya gerek yok
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetmenin akrabasi herhalde. Dizide gaza dan cok bayanlar ön planda. Artık iyice saçmaladılar. Dirikis Ertugrulun kaymağını yiyor
    Cevapla
  • GerÇeK 3 yıl önce Şikayet Et
    gerçek şu ki.. ikinci sezon çok başka.. ikinci sezon bambaşka.. ikinci sezon bir hayli güzel.. ve ilk sezonla hiç bir alakası yok..
    Cevapla
  • sade 3 yıl önce Şikayet Et
    evet dedigin gibi hiçbir alakası yok ama tarihle hiçbir alakasi yok :)
    Cevapla
  • tornacı ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    aygül hanım hayatında hep güler oban bereketli cıvıl cıvıl olur inş
    Cevapla
  • m.sahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aygülllll gecen sezonda sinir oldugum , ama bu sezonda hayran kaldığım tek oyuncu seviliyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık