Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı: Rahat yüzü göstermeyecek! Huzurunu bozacak büyük yemin

Bir Zamanlar Çukurova 79.son bölümde tedavi altında tutulduğu hastanede yaşam savaşını kaybederek son nefesini veren Yılmaz’ın cenazesinde Züleyha ölüm acısını iliklerine kadar hissetti. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde soluğu Adana’da alan Ümit’in seyir halindeyken otomobilinin bir anda arızalanması sonucunda tesadüf eseri yoluna çıkan Demir ile karşı karşıya geldi. Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 21.01.2021 23:20 GÜNCELLEME 21.01.2021 23:20
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Dayanılması bir hayli güç olan imtihandan geçen Fekeli, öz evladı gibi gördüğü ve sıkı sıkıya duygusal bağ kurduğu Yılmaz'ın hayata gözlerini yumması üzerine içini yakıp kavuran ızdırapla boğuştu. Bir Zamanlar Çukurova 79.son bölümde; Karşısına çıkan türlü engellerle pes etmek nedir bilmeden mücadele eden ve tam da hayallerine kavuşacakken mutluluğu tekrardan yarıda kesilen Züleyha'nın hevesi kursağında kaldı. 

Maraşlı'da ortalığı birbirine katan iddia: Seranay Sarıkaya gelecek mi? Şaşırtıcı açıklama!

Kuruluş Osman dizisinde buram buram tarih kokan sahne! Kuruluş Osman'da muazzam direniş örneği

 

Senelerce bitip tükenmeyen husumet yaşayan Demir’in geç de olsa hatasından dönerek Yılmaz’ın canına zeval gelmemesi adına varını yoğunu ortaya koyması ve beraberinde cenaze töreninde de ön saflarda yerini alıp bir an dahi düşünmeden hakkını helal etmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı bekleniyor. Kelimeleri boğazında düğümlenen ve yüreğia adeta yangın yerine dönen Züleyha, Yılmaz’a vermiş olduğu sözünü tutarak şimdiden itibaren kendini akıntıya bırakmadan çocuklarının geleceği adına elini taşın altına koymasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Son Yaz 4.bölüm fragmanı duyuruldu mu? Kalbinin sesini mi dinleyecek yoksa gafil mi avlanacak?

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı BAŞLADI MI? Ağrına gitti! Burnunun direği sızım sızım sızlıyor...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 80.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu,  Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı ekrana geldi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA AKILLARA DURGUNLUK VEREN SAHNE!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 80.BÖLÜM NEDEN YAYINDAN KALKTI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova'nın ekrana gelmemesi sevenlerini hayal kırıklığına uğratmıştı. ATV kanalının haftalık yayın akışı incelendiğinde 14 Ocak tarihinde yayına girmeyeceği öğrenilen Bir Zamanlar Çukurova, saat 20.45'te Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının başlamasından ötürü ekran serüvenine ara vermişti. Tüm bunların yanı sıra, Bir Zamanlar Çukurova 80.bölümüyle 21 Ocak Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 89
  • Ela 3 yıl önce Şikayet Et
    Başrol olmayan dizi izlenimi hiç kavusamasalarda Yılmaz ve Zuleyha için izleniyodu artık final olsuuuunnnn
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Burdan senaristlere. Sesleniyorum böyle devam ederseniz filim en sondan izlenmeme reytingi kıracak onun için yönetmenim ne olur Bi kurgu uyar layın yılmaz tekrar gelsin ölmemiş olsun ve züleyhayla kacmak için plan yapmış olsun ve züleyhada cıkmasn yoksa bu filim 2 kişinin ayrılığıyla biticek bukadr acık söylyorum
    Cevapla
  • Enes. 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden en iyi bas rol oyunjular olyor, anlamadim. Keyfi kacdi dizinin. Cok uzulyorum cok.
    Cevapla
  • Ozer 3 yıl önce Şikayet Et
    Para icin hemen diziyi satiyolar yazik halbuki ne guzrl gidiyodu simdi keyfi kacti
    Cevapla
  • ESMA Güneşer 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi ama behice atılsın diziden n olur
    Cevapla
  • Seher 3 yıl önce Şikayet Et
    Zuleyhada çıkıyor diziden asla izlemem artık iyice saçmaladılar.nerden çıktı hande soral ne güzel mutlu olacaklardi senaristte şaşırdı reyting yapicam derken final yapıyor izleyici tarafından haberi yok
    Cevapla
  • Nergis Günaydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Asla kabul etmiyorum nedir bu seneristin yaptığı rezillik hiç bir heyecanı kalmadı seyretmicem hala ahlaksızsın bulunmaması iğrenç bir hal aldı buyurun oturun siz seyredin. Katiller dizide başrol sevdiğimiz oyuncular gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!