TRT 1 Gönül Dağı 11. bölüm ön izleme yayınlandı! Ciritçi Abdullah'ın sözleri damga vurdu!

TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 11.bölüm ön izleme yayınlandı. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın yer aldığı Gönül Dağı dizisi ilk bölümden itibaren izleyenlerin kalbini fethetti. Dizinin 11. bölümünde Ciritçi Abdullah'ın "Gönül Dağı'na sorarsan, aşkı en güzel o anlatır sana." sözleri kalplere dokundu.

GİRİŞ 09.01.2021 16:43 GÜNCELLEME 09.01.2021 16:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye'de televizyon ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı yeni bölümü ile bu akşam seyircisiyle buluşacak. Mesleki kariyeri boyunca kaliteli ve iddialı yapımlarda oyunculuk performansını gösterme fırsatı elde eden Ruhi Sarı'nın kadroya katılmasıyla yeni bölümü merakla beklenen Gönül Dağı 11. bölüm ön izleme yayınlandı. Ciritçi Abdullah'ın "Gönül Dağı'na sorarsan, aşkı en güzel o anlatır sana." sözleri bu haftaya damga vuracak. 

 

 

GÖNÜL DAĞI 11.BÖLÜM ÖN İZLEME

 

 

YORUMLAR 4
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi. buram buram anadolu. kah gülerek kah ağlayarak keyif ile izliyoruz. müzikler de harika. emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
  • vatanımm 3 yıl önce Şikayet Et
    dizide bwnce bu karakter hiç olmamıs saçma sapan laflar aman o çıkinca jsnal degiştiriyom gecen bolum serdarı gezdirdi gezdirdi tam anlsmıyka ne anlattı kocaman saçma bir sahneydi bence ölsün dede
    Cevapla
  • Bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    Serdar sen misin? Sen gerçek miydin ya? Biz dizi karakteridir diyorduk. Allah yardımcın olsun vatanımm Serdar :))
    Cevapla
  • Bozoklu 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin çok fırın ekmek yemen lazım yeğenim ;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir