Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm fragmanı: Gazabıyla cihanı tiretiyor! Yumruğunu masaya vurdu...

Uyanış Büyük Selçuklu 16.son bölümde Sencer, üzerine vazife olmadığını düşündüğü işlere bulaşan Hasan Sabbah'ı köşeye sıkıştırarak kapsamlı sorguya çekti. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde Vazifesi sona erdirilen Terken'in yerine Zübeyde, 'Baş Hatunluk' unvanını ifa etmek etmek üzere makama getirildi. Başulu'nun hayatta olduğunu gören Seferiye neye uğradığını şaşırırken Uyanış Büyük Selçuklu 17.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 18.01.2021 10:33 GÜNCELLEME 18.01.2021 14:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Elçin Hatun, kendi başına tahkikata kalkıştığı için usülde suçlu olarak gören Melikşah, Terken'le arasında vuku bulan hasımlık sebebiyle sarayda huzurun bozulacağını düşündüğü için tez vakitte Anadoluya dönerek vazifelendirilmesi buyruğunu verdi. Uyanış Büyük Selçuklu 16.son bölümde; Baş Hatun olarak gaflet göstererek her nasıl oluyorsa en yakınındaki hizmetlinin kirli oyunlarını fark edemediğini ve bu meseleyle alakalı tahkikatlerin henüz bitmediğini vurgulayarak artık görevinin devam edemeyeceğinde karar kıldı.

MasterChef Türkiye efsanesi Mehmet Yalçınkaya'nın eski halini görenler tanımakta güçlük çekti!

Arıza 19.bölüm fragmanı verildi mi? Kırmızı alarm veriliyor: Silahlı saldırının göbeğine düştü!

Uyanış Büyük Selçuklu 17.bölüm fragmanı beklenirken, Selçuklu Sarayı'nda Baş Hatun olarak seçilen Zübeyde görevinden azledilen Terken'den mührü alarak, ''Bu mühür devletin itibarı, sizin güveniniz ve benim de onurumdur. Kudreti ancak sizin gölgenize bağlıdır. Sizin gölgeniz, benim dirayetimle sarayda bozulan düzeni yeniden ihya edecektir.'' şeklindeki çıkışı geceye damgasını vurdu. 

Son Yaz 4.bölüm fragmanı duyuruldu mu? Kalbinin sesini mi dinleyecek yoksa gafil mi avlanacak?

 

Uyanış Büyük Selçuklu'da Seferiye yıllar evvel oğlundan ayırdığı Başulu'nun ölmediği gerçeğiyle yüzleşince şaşkınlığını gizleyemezken, bağrında evlat ateşi yanan Başulu'nun ''Devlet varlığımla yıkılmazdı, yokluğumla da deşmedim.'' sözleri içleri sızlattı. Uyanış Büyük Selçuklu 17.bölüm fragmanında; Sencer'in, ''Yitirdiğimiz şehitlerimizin ardından karalar bağlamayacağız. Onların ruhunu incitmeyeceğiz. Zira, onlar küffarla cenk edip şehit düşerek mertebelerin ne yücelerinden olan şehadet mertebesine ulaşmışlardır. Bize düşen onların ruhunu şad etmektir. Ve bunun da tek yolu intikamdır. Küffar toy günümüzü kana buladı ama, bizim en büyük toyumuz intikam aldığımız gün olacak!'' diyerek intikamının yerde kalmayacağının özellikle altını çizdi.

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı BAŞLADI MI? Ağrına gitti! Burnunun direği sızım sızım sızlıyor...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 17.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 17.bölüm fragmanı yayına girdi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 17.bölümüyle 18 Ocak Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

YORUMLAR 13
  • Ahde Vefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetmeninden,oyuncularına,emeği geçen herkesin yüreğine sağlık. Çok mükemmel bir dizi yapmışlar, heyecan ve keyfle izliyoruz.
    Cevapla
  • YAĞMUR GÜZEL 3 yıl önce Şikayet Et
    çoooooooooook süper bir dizi ID
    Cevapla
  • Solmaz akin 3 yıl önce Şikayet Et
    dizi harika sonunakadar Selçuklu
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi ama cenazede haçlılar gibi bağırmayız biz.Din be kültüre dikkat etmeliyiz
    Cevapla
  • Haydar 3 yıl önce Şikayet Et
    sencer in kılıcı ne yaa çakı bıçağı gibi
    Cevapla
  • Ronaldo 3 yıl önce Şikayet Et
    Parmaklari kirik daha iyilesmedi o yüzden hafif veriliyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...