AYD, Twitter'ın Bakan Soylu'nun paylaşımını kısıtlamasına tepki gösterdi

Twitter, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı açıklamaları kısıtladı. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, sosyal medya platformunun tutumuna tepki gösterdi.

AYD, Twitter'ın Bakan Soylu'nun paylaşımını kısıtlamasına tepki gösterdi
AYD, Twitter'ın Bakan Soylu'nun paylaşımını kısıtlamasına tepki gösterdi
GİRİŞ 02.02.2021 17:34 GÜNCELLEME 02.02.2021 17:34
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan'ın açıklamaları şöyle: 

"Süleyman Soylu Bey’in Boğaziçi Üniversitesinde LGBT bireyleri Kutsal Mekanımız Kabe’ye hakaret etmişlerdir. Bu hakaret gerek uluslararası hukuk gerekse bizim hukukumuz bakımından suçtur. Toplum vicdanını yaralamıştır. Bu çirkin tavra karşı İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun açıklamaları twitter tarafından kısıtlanmıştır. Bu tutum ortaya koymuştur kimilli ve yerli hesaplar her an askıya alınabilir. Sansür edilebilir. Ülkemizi teröre ve kaosa teslim etmeye çalışanlar uluslararası bu networklerin sayesinde bu amaçlarına ulaşmayı deneyebilirler. Bu durum bir milli güvenlik sorunudur.  

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan :” Anadolu medyası olarak sayın Soyluya kapımız açık. Söyleyeceği ne varsa buyursun gelsin. Anadolu televizyonlarında gazetelerinde konuşsun. Bizler kuvayi milliye ruhuyla mücadele ediyoruz etmeye de devam edeceğiz.  Twitter’ın bu kararına üyemiz bulunan 320 yerel medya adına kınıyoruz.”

YORUMLAR 23
  • Yerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Twitter,facebook,whatsapp,instgram gibi amererikan fitneleri yasaklanıp engellenmeli yerli ve milli sosyl medya ağı kurulmalı halk buna teşvik edilmeli sosyal medyadada dışa bağımlılıktan biran önce kurtulmalıyız.Zaten Amerika menşeli bu sosyal medya denen zırıltı fitneyaymaktan başka bişey değildiri
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Şuraya bak, koskoca Türkiye Cumhuriyetinin İçişleri Bakanına kısıtlamaya yelteniyor. Kapatın gitsin şu terörist destekçisi Twitter zırvasını…
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şekilde Twitter kısıtlansın. Zaten temsilci de atamadı bildiğim kadarıyla…
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin bakanını kısıtlayacaksın sonra bu topraklarda varlık göstereceksin twitter bakanlığımızdan daha mı büyük. Devletten dahamı büyük. Bu cezasız bırakılırsa devletin büyüklüğüne lekedir. Küçük düşürmektir. Ülkeyi devleti bakanı küçük görenleri büyütmeyin. Beklentimiz gereğinin yapılmasıdır. Zaten sizi her şey olmakla suçluyorlar. Trumpı devlet yalnız bıraktı. Destek olmadı. Aynı şeyi biz bakanımıza yapmayalım. Hem halk olarak da beklentimizdir. Twitter a gereken yapılmalıdır.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki kendi yerli bir Twitter yapmalıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"