Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı ''Tüm çıkışlar kapanıyor!'' Biçarelikten eli kolu bağlanıyor...

Kırmızı Oda 26.son bölümde; Yapılan baskılar sonucunda Şenol'la nikahlandırılan Kumru'nun evliliği süresince maruz kaldığı türlü işkenceyi paylaşması yüreklere bir ok gibi saplandı. Kırmızı Oda son bölümde, İyiden iyiye kabuklarını kırmaya başlayan ve aldığı tavsiyelerle küllerinden yeniden doğan Nazlı'nın değişim noktasında kendisine nihayet söz geçirebilmesi ekrana taşındı. Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı girildi mi?

GİRİŞ 05.03.2021 12:11 GÜNCELLEME 05.03.2021 12:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda son bölümde; İstemsizce devamlı olarak yaralarının kabuğunu koparmaya çalışıp kendisini en büyük kötülüğü yapan Nazlı, süregelen hatalarının bilincine varması üzerine ruhunu iyileştirebilmek konusunda önemli bir adım atmıştır. Kırmızı Oda 26.son bölümde, Tıpkı matematik problemi çözercesine baştan aşağı her şeyi masaya yatıran Nazlı, hem ilişki geçmişini hem de ailesini gözden geçirdiği esnada şimdiye kadar kendisini ihmal ettiğini fark etmesi ve sırf bu yüzden eksiklik ve yetersizlik gibi duygularla boğuşmasıyla işleri çıkmaza soktuğunu anlattı. Herkesin ne düşündüğünü umursamak, hayatını başkalarının isteklerine ve beklentilerine göre şekillendirmek yerine kendi iç sesine kulak veren Nazlı'nın aklını kurcalayan defterleri birer birer kapatmasıyla artık derin bir nefes almasının ardından Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı bekleniyor. Üstüne titrediği Recai'nin hayatından tamamen çıkıp gideceğinin korkusuyla karalar bağlayan ve o olmadan yaşam sürmenin zerre kadar anlamı kalmayacağını düşünen Nazlı, bundan böyle yas tutma devrini kapatarak kendi başına var olabilmenin ne demek olduğunu keşfetmesinin akabinde Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı? Önemli yol ayrımına giriyor: Yüzleşme vakti gelip çattı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı? Haddini hududunu bilmeyeni elekten geçiriyor!

KIRMIZI ODA 27.BÖLÜM FRAGMANI AKTARILDI!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu...

KIRMIZI ODA'DA MİLYONLARI EKRANA KİLİTLEYEN SAHNE!

KIRMIZI ODA 27.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 27.bölümüyle 5 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 1
  • Ela 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...