Mucize Doktor 56.bölüm fragmanı verildi mi: Ferman için artık bütün umutlar tükeniyor!

Mucize Doktor 55.son bölümde, Ali, birdenbire kayıplara karışan Ferman'ı köşe bucak aramaya başladı. Vahim durumda bulunan Ferman apar topar ameliyathaneye alındı. Parmağındaki sinirleri kopan Ferman'ın doktorluk hayatı resmen sona erdi. Mucize Doktor 56.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 27.03.2021 09:42 GÜNCELLEME 27.03.2021 09:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor 56.bölüm fragmanı beklenirken, yaralıların imdadına yetişmeye çalışan Ferman'ın başı belaya girdi. Zorlu koşullar altında hastaların tedavisini üstlenen Ferman, talihsiz bir kaza geçirdi.

Son bölümde, ciddi yara almasıyla beraber elini kullanamaz hale gelen Ferman şarampole düştü. Mucize Doktor'da Ali, ağabeyi olarak benimsediği Ferman'ı her yerde didik didik arayışa koyuldu.

Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanı: Çetin geçen yaşam savaşı veriyorlar!

Mucize Doktor Dizisinde Kahreden Olay! Kötü Haber Tez Duyuldu...

Meşakkatli geçen aramaların sonucunda Ferman'ın bulunması herkese derin nefes aldırsa da elinin durumu kritiktir. Hiç vakit kaybetmeden hastaneye kaldırılıp hassasiyetle cerrahi operasyon gerçekleştirildi.

Mucize Doktor'da istenilen sonucun maalesef ki elde edilememesi üzerine Ferman'ın cerrahlık serüveni noktalandı. Ferman'ın doktorluk mesleğini bir daha icra edemeyeceğini öğrenen Ali'nin dünyası başına yıkıldı.

Gönül Dağı'na Kırmızı Oda'dan müthiş transfer! Dönüşüyle ekranın tozunu atacak

YORUMLAR 5
  • Erdo 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah mahvolduk, ne olacak şimdi. Adamlar ağlayarak, zırlayarak o biçim para kazanıyorlar, biz de mal mal izliyoruz. Bizim cebimize ne giriyor, koca bir hiç. Ağlanacak haldeyiz.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz siz ya.. Ortada kahredici bir şey varsa o da hal-i pürmelalinizdir.
    Cevapla
  • şenol 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar bı sacmalık olmaz araba yoldan ucmus bariyeri koparmış kımse bakmıyo.ali yolun ortasında bı saat adam aradı.adam sankı agrı dağından yuvarlandı tamam flimde biraz gercekcilik olsun.
    Cevapla
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    kahrolduk hakkaten.
    Cevapla
  • Mustafa ÖZDEMİR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir senaryo yaz saçmalıkta bir numara olsun diye yarışma yapsalar dün oynayan bölüm gelirdi. Köprüden düşse en azından mantıklı olurdu, dizide mantıklı bir sahne olmadığı için yaralıları öldürmediğine şaşırdım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?