İbo Show rakibi Şarkılar Bizi Söyler'den şaşırtıcı karar! Böyle olacağını kimse tahmin etmezdi

Birbirinden renkli isimleri konuk olarak ağırlayan Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta ekrana gelmeyecek. Programdaki gelişmeleri yakından takip edenler neden yayına girmeyeceği hususunda bilgi sahibi olmak istiyor. Kanal D yayın akışında yer almadığı görülen İbo Show'un rakibi Şarkılar Bizi Söyler niçin yayından kalktı? Peki, izleyenlere keyif dolu dakikalar yaşatan Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman başlayacak?

İbo Show rakibi Şarkılar Bizi Söyler'den şaşırtıcı karar! Böyle olacağını kimse tahmin etmezdi
İbo Show rakibi Şarkılar Bizi Söyler'den şaşırtıcı karar! Böyle olacağını kimse tahmin etmezdi
GİRİŞ 05.04.2021 10:27 GÜNCELLEME 05.04.2021 10:28
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kulakların pasını silecek müzik parçaları eşliğinde yayın macerasını hız kesmeden sürdüren Şarkılar Bizi Söyler hakkında önemli bir karar alındı. Davet edilen kıymetli konuklarıyla seyircilere bambaşka bir eğlence anlayışı sunan Şarkılar Bizi Söyler programı Kanal D'nin perşembe tarihli yayın akışından kaldırıldı.

Gönül Dağı'nın revaçta isminden üzüntüye uğratan haber! Başına gelen olay herkesi telaşlandırdı

Konseptin benzerlik göstermesinden ötürü İbo Show'un rakibi olarak görülen Şarkılar Bizi Söyler'in yayın tarihinin değiştirilmesi kararı alındı. Normal şartlar altında 1 Nisan Perşembe tarihinde yepyeni konuklarıyla hayranlarının huzuruna geçmesi beklenen Şarkılar Bizi Söyler programı yerine saat 20:00'de Bumblebee başlayacak.

Mucize Doktor'da hayrete düşüren ayrılık! Diziden veda etme nedeni herkesi şaşkına uğrattı...

Paylaşılan tanıtım fragmanına göre yeni bölümde Ata Demirer'i konuk olarak ağırlamaya hazırlanan İbo Show'un rakibi Şarkılar Bizi Söyler, 5 Nisan Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranındaki yerini alacağı öğrenildi. Her bölümde olduğu gibi yeni bölümde de izleyici kitlesini keyiflendirecek olan Şarkılar Bizi Söyler, dikkat çeken gelişmeleriyle ortalığı sallamaya geliyor.

Kuruluş Osman 53.bölüm fragmanı İki eli kanda da olsa gazabından kurtulması mümkün değil! (ATV)

Şarkılar Bizi Söyler Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 25
  • ALI YILMAZ / 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ibo çok oldu kendinden olmiyani düsman görüyo görgüsüz herif senin devrin bitti ...neyin pesindesin SARKILAR BIZI SÖYLER TAKTIR EDILECEK BIR PROGRAM BITMESIN KANPANYASI BASLAMISTIR
    Cevapla
  • Birnur Güzey 3 yıl önce Şikayet Et
    İbo şov izlemiyorum.Zamanında kadınları döven ayağına kurşun sıkan kadına saygısız bir insanı niye seyredeyimki.Hele o misafir gelen kadın sanatçıların o halleri ne öyle.Tahammül edemiyorum.Bir güzellik göremiyorum.
    Cevapla
  • Birnur Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Şarkılar bizi söyler muhteşem.Ailecek zevkle izlediğimiz ender bir prokram Orda çıkan sanatçılarda bizleri eski güzel günleri ve şarkıları anımsattıkları için çok teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • ayşe güngörmez 3 yıl önce Şikayet Et
    çok severek takip ediyoruz özlemişiz müzik eğlence programlarını sibel hanım ve hakan bey çok güzel bir ikili olmuş sesleri bizi büyülüyor başarıları daim olsun
    Cevapla
  • Kemo 3 yıl önce Şikayet Et
    İbo şhow 10 numara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek