Kırmızı Kamyon dizisi Show TV tarafından yayından kaldırıldı! Gerçek ortaya çıktı...

Olay örgüsü ve hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanan Kırmızı Kamyon dizisi yayından kaldırıldı. Show TV’nin bu haftalık yayın akışından çıkarılan dizisinin neden yayınlanmadığı herkes tarafından merak edilirken beklenen açıklama geldi. İşte Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır’ın başrol oynadığı dizinin yayından kaldırılma sebebi…

Kırmızı Kamyon dizisi Show TV tarafından yayından kaldırıldı! Gerçek ortaya çıktı...
Kırmızı Kamyon dizisi Show TV tarafından yayından kaldırıldı! Gerçek ortaya çıktı...
GİRİŞ 08.04.2021 10:03 GÜNCELLEME 08.04.2021 10:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geride bıraktığımız Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisiyle ilgili sürpriz bir karar alındı. İtfaiyecilerin zorlu mücadelesini kendine konu edinen yapım hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Reyting yarışından nasibine düşeni alan Show TV dizisi ilk bölümüyle beklenen performansın çok uzağında kaldı. Dram ve aksiyonun harmanlandığı yapımın yönetmen koltuğunda Osman Kaya bulunuyordu. Yeni yayınlanmaya başlayan diziyi seyretmek isteyen izleyiciler yayın akışında dizinin ekranlara gelmeyeceğini öğrendi. İşte Kırmızı Kamyon ile ilgili alınan flaş kararın perde arkası…

Kırmızı Kamyon Dizisi Yayından Kaldırıldı!

Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır, Fatih Al Yavuz, Tuğçe Zehra gibi önemli isimlerin rol aldığı Kırmızı Kamyon dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi. Çarşamba günü izleyici karşısına çıkan yapım güçlü rakipleri karşısında reyting savaşında tutunamadı. İlk 10’da yer alamayan dizi bu hafta yayınlanmayacak.

Haziran Ayında Tekrar Yayınlanmaya Başlayacak!

Yapımcılığını 10. Ev’in üstlendiği senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı Kırmızı Kamyon dizisi yayın hayatına ara verdi. Kanal ve yapım şirketinin ortaklaşa aldığı karar sonrası dizinin Haziran ayında ilk bölümden itibaren yayınlanmasına karar verildi. Bu sebeple dizinin yeni bölümü Show TV’nin yayın akışından kaldırıldı.

Kırmızı Kamyon Dizisinin Konusu!

Zengin oyuncu kadrosu ve ilginç olay örgüsüyle diğer dizilerden sıyrılan Kırmızı Kamyon, itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelesini konu alıyor. Tehlike dolu maceraların işlendiği yapımda dram ve aksiyon bir arada izleyicilere servis ediliyor. Dizide Görkem Sevindik  (Uğur),  Nilay Deniz (Yonca), Ushan Çakır (Cem), Fatih Al ( Yavuz), Tuğçe Altuğ (Zehra), Deniz Hamzaoğlu (Tolga),Aslı Orcan (Ayşe), Toprak Sağlam (Gönül) karakterine hayat veriyor. 

YORUMLAR 4
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    cok bile gitmis yayinda iken gitme riski var idi yine de rekor
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Normal $a$ircak bir$ey yok..O kadar cok dizi varki hangisine baksin millet.! Zamani yok´dü$ünülmeden diziler yapiliyor ama milletde hangisine bakacagini bilmiyor ama baktiklari dizilerede devam etmek istiyor.Yeni bir diziye bakmak icin belkide iki aydir baktiginiz diziden vaz gecmeniz gerekiyor´bunuda kimse yapmiyor.
    Cevapla
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    gider batı dizilerinin çakmalarını yapıp yayına verirsen olacağı budur.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ederim daha dizi yayınlanmadan önce fragmanı izlediğimde bi dizinin ömrü 4-5 bölümdür femistim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe