Bir Zamanlar Çukurova 92.bölüm fragmanı Sarmaşık gibi etrafını çepeçevre sarıyor! Rahat vermedi

Üç sezondur yayın yolculuğunda yürüyen Bir Zamanlar Çukurova 91.son bölüm heyecanlı sahnelerin ardı arkası kesilmedi. Demir'le beraber saadet dolu gelecek tasarlayan Ümit, bu uğurda mücadelesini hız kesmeden devam ettirir. Züleyha'dan başka gözü kimseyi görmeyen Demir'in Ümit'e tavrı çok sert olacaktır. Gözünü karartan Fikret'in Demir'den öcünü almasının ekrana taşındığı Bir Zamanlar Çukurova 92.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 15.04.2021 17:37 GÜNCELLEME 15.04.2021 17:37

Bir Zamanlar Çukurova 92.bölüm fragmanında Ümit'in, ''Nasıl bir annesin sen! Hiç mi vicdanın sızlamadı. Hiç mi için yanmadı, arkanda bıraktığın el kadar bebeğin bir gün karşına çıkacağını hiç beklemiyordun öyle değil mi?'' şeklindeki sözleri içleri sızlatıyor. Gelecek haftaya damgasını vuracak ayrıntılardan bir diğeri de, intikamını söke söke almaya hazırlanan Fikret'in benzin döküp her yeri yakması oldu. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında Gaffur'un büyük bir telaş içerisinde ''Konağımız, çiftliğimiz, ahırlarımız her yer yanıyor'' diyerek kara haberi Demir'e vermesi göze çarptı.

Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı var mı? Kartlar yeniden dağıtılıyor! İbreyi tersine döndürecek

 

Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı: Ramazan-ı Şerif için muazzam görüntüler! Sözleriyle gururlandırdı

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 92.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 92.bölümüyle 15 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Savaşçı'da soğuk rüzgarlar esti! Ortalığı buz kesen kriz: Fox TV yasak getirince geri adım attı

 

Kuruluş Osman 54.bölüm fragmanı: Maskesi düşünce üç buçuk atıyor! Kalp atışlarını yükseltecek

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı