Emel Sayın "kalp krizi geçirdi ve öldü" haberlerine isyan etti!

Usta sanatçı Emel Sayın öldü iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Emel Sayın ise “kalp krizi geçirdi ve öldü” iddialarına isyan etti. Bir video ile çıkan haberlere yanıt veren Emel Sayın, "Böyle şeyleri niye yaptıklarını anlamıyorum. Allah akıl sağlığı versin" dedi.

Emel Sayın "kalp krizi geçirdi ve öldü" haberlerine isyan etti!
Emel Sayın "kalp krizi geçirdi ve öldü" haberlerine isyan etti!
GİRİŞ 19.04.2021 12:45 GÜNCELLEME 19.04.2021 12:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Emel Sayın, sosyal medyada hakkında çıkan iddialar ile ilgili açıklama yaptı. Paylaştığı videoyla hayranlarına seslenen Emel Sayın, öldüğü yönündeki haberlere Instagram üzerinden yayınladığı bir videoyla yanıt vererek, "Gördüğünüz gibi gayet iyiyim, bu asılsız bir haber. Ama niye böyle şeyleri yaptıklarını anlamıyorum. Allah akıl sağlığı versin. Ne olur kimseye yapmayın" dedi.

Paylaşıma Onur Büyüktopçu, Behzat Uygur, Seda Sayan, Safiye Soyman ve Uğurkan Erez gibi isimler yorum atarak Emel Sayın'a destek oldu.

Emek Sayın Kimdir? Aslen Nereli ve Kaç Yaşındadır?

20 Kasım 1945 senesinde dünyaya gelen Emel Sayın, dizi, sinema oyunculuğu ve seslendirdiği şarkılar ile uzun yıllar hayranlarıyla buluşmuş, 1998 yılında Türkiye hükümeti tarafından Devlet Sanatçısı ünvanı verilmiştir.

İlköğretim eğitimini Anneannesinin yanında Kayseri Cumhuriyet İlköğretiminde tamamlamıştır. Ortaokulu ise Konya’da ailesinin yanında tamamlamış ardından İstanbul Üsküdar’a taşınmışlardır.

Liseyi ise Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okumuştur. Lise’den sonra 17 yaşında iken ilk kez Gönül Yazar’ın ilk eşi olan Necdet Yazar’ın gazinosunda sahne almıştır.

1966 yılında İsmet Kasapoğlu ile evlenmiş 1975 senesinde boşanmıştır. Ardından bir sene sonra tekrar birleşmiş ancak yine evliliklerini sürdürememiş ve 1979 yılında boşanmıştır. Daha sonra Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Selçuk Aslan ile evlenmiş ancak bu evliliğide 1981 yılında son bulmuştur. Bu evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştiren Emel Sayın 1986 yılında Amerika’lı David Younnes ile evlenmiş 1999 yılında bu evliliğide bitmiştir.

YORUMLAR 8
  • diloşcuk 2 ay önce Şikayet Et
    Buna ve Ajda Pekkana saydıranlara üzülüyorum, halbuki onlar sizden daha yaşlı. Genç de değil. Büyüklere saygısızlık yok tabi onlardan daha genciz biz ailemde 1 tane TSM dinleyen biri var çünkü
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    emel sayın hanımefendi bir kadındır. yıllardır kimse yanlış yaptığını görmedi duymadı.yalan habere tepki göstermiş.
    Cevapla
  • ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarda sinirlenme, sende öleceksin Emel Hanım...
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    bazi sahte gazeteciler ve hiç bir memleketinin hayrina is yapmayan youtubde gurbetcileri surekli asagilayanlara nasil gazeteci diyeceksiniz onuda geç nasil turk diyeceksiniz onuda birak adam surekli kendi cumhur baskanini dahi asagilamaya kalkiyor edeb be sevgili emel sayin hanimada yapmislar bunlar terordende beter turkiye artik gozunu aç artik ne olur.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 3 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna gitmesin be teyze. ''Her nefs ölümü tadacaktır.'' daha ötesi yok.
    Cevapla
  • MURAT ASLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    NE ALAKA YA ,herkesin esi dostu var ne gerek var yalan habere !!
    Cevapla
  • dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    kadıncağız ölümden değil yalandan dert yanıyor...
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    zaman geçip o ölüm sana yaklaştığında bakalım bu kadar pervasız olabilecek misin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li başkanlardan Özgür Özel'e rest! Şimdi ne yapacak?
10 soruda hastanede "onaylı randevu" dönemi! 13 Mayıs'ta uygulama başlıyor...