Teşkilat'ta akıllara durgunluk veren veda! Bundan böyle TRT1'in revaçta projesinin kadrosunda olmayacak

TRT1'de çok geniş hayran kitlesine sahip Teşkilat projesinde hiç hesapta olmayan bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Teşkilat 11.son bölümde büyük bir tuzağa düştüğünü fark eden Fadi, kılıcıyla Leyal'i etkisiz hale getirdi. Böylece Leyal karakterini üstlenen Azra Bölek senaryo gereği canına kastedilmesi sonucunda kadroya veda etti. Leyal'in ayrılması şaşkınlık etkisi meydana getirirken Teşkilat 12.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 18.05.2021 00:23 GÜNCELLEME 18.05.2021 00:23
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Teşkilat 11.son bölümde Leyal karakteri, kendisine tanınan son şansını da elinin tersiyle iterek sonunu hazırladı. Teşkilat'ta hazırlanan kumpası Leyal'in deşifre etmesiyle üzerine zamana karşı yarışan özel ekip B planını aktif hale getirdi. Tehlikeli bir oyunun tam ortasında olduğunu anlayan ve neye uğradığını şaşıran Fadi ise kılıcıyla Leyal'in hayatına son verdi. Bu gelişme üzerine Leyal rolünü oynayan Azra Bölek, senaryo icabı cinayete kurban giderek TRT1'in iddialı ve kaliteli projesi Teşkilat'ın oyuncu kadrosundan ayrılmış oldu. Tüm ezberleri bozan bir harekete imza atılarak Leyal'in ekibe veda etmesi herkesi ters köşeye yatırırken Teşkilat 12.bölüm fragmanı geldi mi?

Uyanış Büyük Selçuklu'da peş peşe ayrılık! TRT1'in rekortmen dizisinde hayrete düşüren karar...

 

Mucize Doktor'dan üzen haber! Fox TV'den radikal karar: Final yapan diziler kervanına katılacak

Leyal Karakterini Üstlenen Azra Bölek, Teşkilat Dizisine Veda Etti.

Teşkilat 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estiren Teşkilat 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

Engin Altan'ın dizisi Barbaroslar'dan büyük müjde! Diriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk yaşanacak

Teşkilat 12.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 12.bölümüyle 16 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00'da tutkunlarını ağırlayacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisine ilişkin en yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin...

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fadi girmeye hazırlandığı seçim için en büyük tehdit olan Kasım’ın ortadan kaldırılmasını ister. Fadi’nin güvenini kaybettiğini hissedip kendisini kanıtlamak isteyen Leyal, ondan habersiz harekete geçer ve Ceren’e Kasım’ı bulması talimatını verir.

Bu sırada ekip Fadi’ye ulaşmak için hummalı bir çalışma içerisindedir. Kasım’ın verdiği bilgiler ışığında Fadi’nin herkesten gizlediği oğluna ulaşılır. Pınar ve Hakkı’nın, Fadi’nin oğlunun bulunduğu Paris’e gitmesi kararlaştırılır. Gürcan da ilk saha görevi için ikiliye katılır. Ceren, Kasım’ın yerini bulabilmek için plan kurar. Serdar’la birlikteyken kurulan bir tuzakla ikili kaçırılır. Serdar, işkenceyle Kasım’ın nerede olduğunu söylemesi için zorlanır.

 Fadi’nin oğlu Amir’e ulaşabilmek için Pınar’ın sahte kimlikle Amir’in yönettiği sosyal medya şirketinde işe girmesi planlanır. Gürcan’ın yardımıyla mülakata hazırlanan Pınar’ın Amir’i etkilemesi gerekmektedir. Leyal, Kasım’a ulaşarak Fadi’ye sürpriz yapmak isterken, Fadi’nin Paris’te olduğunu öğrenen ekip de ona bir sürpriz hazırlar. Romantizmin başkenti, Fadi için, sonun başlangıcı mı olacaktır?

YORUMLAR 23
  • Yenis 2 yıl önce Şikayet Et
    Her zamanki gibi bu bölümde harikaydı ama benim anlamadığım bir şey var Gürcan not bırakarak oradan kaçtı bu ne demek oluyor Gürcan diziden ayrılıyor mu ,?
    Cevapla
  • Dizikolik 2 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu kişi uzun bile yaşıyor gerçeklik yitiyor Fadi bile çok yaşadı bir de sınırlı oyuncu kapasitesi ile bir süre sonra çekilmez oluyor görevlere aynı adamların gitmesi gibi vs vs
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Fadi gerçekte Muhammed Dahlan hemen ölmez yani
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    son bölüm efsaneydi.
    Cevapla
  • Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    aaa cok üzüldüm :(
    Cevapla
  • Talha 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir dizi bence tebrik ederim kadroyu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı